Hány db saját (papír alapú) könyved van?
A tankönyvek nem számítanak bele :D
Illetve nemet és kort is kérnék.
36 éves,nő:
/1960-2000 közötti szüleim könyvtára
2003-2005 között nyombában dolgoztam/
400-600 könyv+3-4 fajta biblia+40-50 szerelmes füzetecske+szótárak,enciklopédiák,szakkönyvek.
(Jelenleg konkét számot nem tudok mondani,dobozolva van szinte minden)
Én jobban kedvelem az ekönyveket.
N/24
Nekem nagyjából 50 könyvem van, ami papír alapú, ebből vannak önéletrajzi kötetek, és sorozatok is.
Van egy szobám,ahol csak plafonig érő könyvespolcok vannak. Képzeld el,mennyi lehet : jó pár száz darab.
29/N
kb 600 könyv van otthon a polcon.Ebben benne vannak a gyerek mesekönyvei is, és nagymamától örökölt könyvek egy része is.
(37N)
Ezek vannak a szobámban. Számold meg.
A legfelső polcon, ami másképp van téve, mint a többi, az egy képregénysorozat (díszdobozban). Melette van egy Naruto manga.
A Grumpy Cat-es polcon szótárak vannak.
A Grumpy Cat melli polcon tudományos, kreatív s hasonló könyvek vannak. + 2 rajztömb, s egy régi meséskönyv, mert csak oda fért be. :D
A piros-zöld könyvek egy újsághoz jártak. Van köztük álomfejtős, történelmi, stb. Rajtuk 3 elajándékozásra váró mesekönyv. (S egy rajzszén készlet)
A dínócskás polcon vannak azok a könyvek, amelyek vagy kötelezőek voltak, vagy nem annyira rosszak.
Az az alatti poncon detto.
A legalsó kis polcon meg a maradék.
A legalsó nagy polcon van egy állat atlasz.(mert csak oda fért be) + a mappák mögött vagy régi mesekönyvek vannak, vagy régi emlékek (rajzok).
A fizikai könyveim nagyon kis részét olvastam el...
Telefonon jelenleg így állok:
A Doctor Who, HPL comic, StarCraft mappákban csak képregények vannak. A sima Könyveim mappának meg csak kb a fele könyv. :D A sulis dolgaim is oda szoktam tenni. A többi könyv, amelyeket vagy elolvastam már, vagy tervben van az olvasásuk (A H. P. Lovecraft mappában az a 109 a novellák száma. S nem csak Lovecraft írásai vannak ott, hanem más kozmikus horror sztorik is.)
18L
Lent a szüleimnél meg van még kb másfél méternyi könyv.
174
Most számoltam meg, de ebben csak azok vannak benne, amiket vagy már elolvastam, vagy el szeretném. Van még egy csonó ami nem az én kategóriám
Amúgy van ebookom (+500 könyv) is szóval sok könyv nem papírformában van, de a kézzel foghatót jobban szeretem.
Bocs 9es vagyok
Fiú és 16
3 éve szeretek olvasni, azóta gyűjtöm a könyveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!