Ez hasznos könyv: "Paul Ekman: Beszédes hazugságok"?
Figyelt kérdés
(Légy szíves segíts!)
Persze elolvastam a leírást csak(gondoltam) megkérdezem itt, hátha nem egy hanta az egész.Megszeretném vásárolni a napokban és megkérdezem itt megéri-e.Vagy esetleg van ennél jobb "hazugságos"/testbeszédes könyv?
Köszi előre is.
2010. júl. 19. 22:42
1/2 M_Moni válasza:
Az a véleményem, h mindenképp megéri. A testbeszéd azon szegmenséről (mikro arckifejezések) ír az amerikai pszichológus, amelyről nem találtam még Mo-on könyvet. Így én is örültem, mikor ez kijött.
Sztem ez az az ösztönreakció, amit sehol nem tanítanak, de az érzelmek gyökerét mutatja. Ezáltal előnyre tehetünk szert, hisz ha jól megfigyeljük az embereket, 'olvasni' tudunk az arcukból - de persze nem visszaélni vele! ;-)
Egyszóval, én javaslom!
2/2 A kérdező kommentje:
kösziiiii!:)
2010. júl. 28. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!