Mitől leszek művelt? Folyt. Lent.
Olyan könyvet, ami az érdeklődési körödnek megfelel! Azonkívül olvashatsz irodalmat, történelmet! A lényeg az, h bővítsed a tudásodat, olvasással fejleszted a kifejezőkészségedet, szókincsedet! Esetleg ha Fősulira/egyetemre jársz, szeretnél járni, akkor ott a tantárgyakhoz kapcsolódó szakirodalmakat is elolvasod, okosabb, műveltebb leszel!
Saját tapasztalatot írok: középsuliban, amikor olvasni kellett kötelező olvasmányokat, amik nekem otthon megvoltak, nagyon hamar elolvastam, de nem álltam le, hanem történelmi jellegű könyveket is szívesen kézbe vettem, bővítettem a tudásomat velük! 12.-be emelt szintű érettségi vizsgát tettem magyarból! Azóta Fősulira járok, a tantárgyakhoz kapcsolódó szakirodalmakat mindet elolvastam! Azt vettem észre, h sokat fejlődött a kifejezőkészségem, választékosan, sok mindenről tudok beszélni! :)
A mottóm: Egy művelt, olvasott személlyel az élet bármely területéről lehet beszélni, megfelelő tudással! :)
Bocsánat, ha hosszú voltam! :)
20/L
Nem,nem,nem volt hosszú,köszönöm.:)
Várok még válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!