Valami jó képregény?
Figyelt kérdés
Fantasy témájú, de nem feltétlenül azt szeretnék. Inkább sötét hangvételű legyen mint vicces.
A Marvel és DC szuperhősök kíméljenek.
2019. nov. 20. 16:23
2/10 anonim 

válasza:

Walking dead képregények?
Én nem vagyok képregényes,én könyv/sorozat olvasó vagyok:
Mark Lawrence A Széthullott Birodalom univerzum
R. F. Kuang Mákháború (2019)
Raoul Renier Sötét Mersant világa....
3/10 anonim 

válasza:

Joe Hill: Kulcs a zárját 1. (Locke & Key 1.)
Marjorie Liu: Ébredés (Monstress: Fenevad 1.)
5/10 anonim 

válasza:

The Sandman - Filozofikus dark fantasy/horror dráma, az egyik legnagyobb hatású képregény amit valaha írtak és Neil Gaiman főműve. Ugyan a DC univerzumban játszódik, de nyugodj meg, egy-két pillanatot leszámítva teljesen elszigetelten létezik tőle.
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem is Sandman,Locke & Key, és esetleg még Saga (az nem dark,viszont nagyon jó :) )
7/10 anonim 

válasza:

Nekem a kedvencem a Fabulák. Egyetlen hátulütője, hogy csak az 1. Részt fordították le magyarra. (Lehet ez nem baj nálad)
8/10 anonim 

válasza:

Ha manga is érdekel, akkor még Ito Junji Uzumaki című művét is tudom ajánlani.
9/10 anonim 

válasza:

Enki Bilal képregényei
Hellboy
B.P.R.D (Hellboy-univerzum)
Hellblazer (magyar megjelenésben Constantine)
Morgan Lost
Esetleg a magyar Bloodlust, ha cyberpunk-fantasy is belefér.
10/10 A kérdező kommentje:
#8 Manga is érdekel, de inkább csak magyar.
2023. júl. 3. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!