Fiúkról v lányokról szerettek jobban írni?
Én mindkettőről.
Bár ha muszáj választani, akkor lány (mert én is az vagyok, és nem mindig tudom, hogy viselkedne/gondolkozna egy fiú. Melegnek/túl érzelgősnek tűnő srác meg nem biztos, hogy sok ember szimpátiáját elnyerné, habár szerintem abban sincs semmi rossz). Te?:)
Bár nem mai kérdés, de válaszolok én is.
A legjobb nem megragadni egynél.
Bár én itt New York-ban vagyok, kicsit nagyobb a tolerancia mindenfélére. A könyveim magyarul nem jelentek meg.
Van egy sorozatom, ami pont ezt élezte ki. Egy nagyon vegyes karakterkészlettel operáló sorozat.
A sorozat könyveiben ugyanaz a fő történetszál van leírva, mindig másik karakter szemszögéből, mellette az adott szereplő mellékszálaival.
Mindegyik könyvben jelen van mindegyik karakter.
13 fő karakter, 13 könyv (nem, és irányultság szerint)
-férfi (hetero, homo, bi)
-nő (hetero, leszbikus, bi)
-FtM transz (hetero, homo, bi)
-MtF transz (hetero, leszbikus, bi)
-IS (a szülei nem tudtak dönteni, nem volt műtét, mindkettőnek lett nevelve, pánszexuális)
A 13 karakter egy baráti társaság, vegyesen középiskolából, egyetemről, egymás munkahelyéről származik az kapcsolat.
Viszont mivel a fő történet ugyanaz, csak a szemszögek változnak, így én nagyon élveztem, hogy mindenre figyelnem kell.
Ha egyszer az első, hetero férfi (Hugo) könyvben a főszereplő találkozott munkába menet reggel 8-kor, a Bloomingdale előtt, adott ruházatban a leszbikus MtF transz (Sarah) szereplővel, akkor
a tizenegyedik, leszbikus MtF transz könyvben, nem találkozhatnak máskor, máshol, más ruházatban.
Ha az első könyvben az van, hogy Hugo éppen iced americanot szürcsöl, beleütközik Sarahba akinek leönti a világoskék blúzát és megkérdezi "Bocsi, leforráztalak?"
akkor a tizenegyedik könyvben mikor Sarah kilép a sarkon, Hugo nem öntheti le presszóval, nem használhat más szavakat, illetve az előtte jelenetben a reggeli készülődésnél nem adhatok Sarah-ra fehér blúzt.
-----------------
Én szeretek mindenkiről írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!