Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen meséskönyvet vegyek...

Milyen meséskönyvet vegyek egy négy és fél éves kisfiúnak ajándékként?

Figyelt kérdés
A kisfiúnak mindene megvan, ez a fő probléma, így nem örvend már a játékoknak sem. Én már mindenfélét vittem neki, és sokszor csalódottan láttam, hogy meg sem nézi mi van a csomagjában. Családtag, így muszáj karácsonyra is vinni neki valamit. A szüleit nem merem kérdezni, mert tuti valami olyat fognak mondani, amit én nem igazán tudnék megfizetni. Az idén megpróbálkoznék egy szép meséskönyvvel, hátha megtörik a jég. Köszönöm a válaszokat :)

2019. nov. 16. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom elvenni a kedved,de nem hiszem hogy az ilyen családnak/gyereknek "nyerő ötlet" lenne bármilyen könyv,ott sajnos csak a legfrissebb mozi mesefilm dvd premierrel lenne esélyed ;/.

Szerintem.

Javaslom Esti mesék fiúknak

Boldizsár Ildikó

[link]

Bár inkább talán ez

365 mese fiúknak - Minden napra egy mese

[link]

2019. nov. 16. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valami állatosat, nem tudok konkrét címet, de valami kutyás mesekönyv, sok-sok képpel biztos tetszene egy kisfiúnak. Esetleg valami karácsonyi kutyás könyv? Ha bemész a könyvesboltba, pl. Libri, biztos tudnak segíteni.
2019. nov. 17. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Franklin

Pettson és Findusz

Zokni a kis holló

-ezek mind 1-1 mesét tartalmazó, szépen illusztrált könyvek, de mind sorozat részei, tehát ha bejön, legközelebb lehet belőle másikat venni.

2019. nov. 18. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!