Adrian Tchaikovsky: Az idő gyermekei című könyv be fog majd indulni vagy csak az elején ilyen vontatott és szinte unalmas?
Nekem nem volt unalmas, így nem tűnt fel. Végig megőrizte a színvonalat szerintem, bár nekem csak a pókok története tetszett, az embereké teljesen hidegen hagyott.
Ha most nem tetszik, akkor talán később sem fog.
Igazából lesznek még benne érdekes részek. Nem akarok nagyon spoilerezni, mert nem tudom már pontosan mi történik az első 90 oldalon, de lesz egy háború a hangyákkal, a hím pópok emancipációért folytatott harca(?), amikor végre képesek értelmesen kommunikálni a műholddal és amikor összeérnek a szálak, meg az embereknél amikor elgurul a gyógyszer egyeseknél.
A végkifejlet nagyon érdekes megoldás, bár nem a pókok részéről, nem hétköznapi.
Szóval akadnak benne izgalmas részek, de inkább világépítős regény, mint akció.
:D Oké.
Egyébként valószínűleg az író egész sorozatot akar rá felhúzni (mert ugye tavaly a második rész is megjelent), szóval erre tényleg inkább alapozásként tekints, ami nagyon nagy gonddal van kidolgozva.
Van második része is?
Nem is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!