Valaki el tudná küldeni vagy megmodani hogy honnan tudnám letölteni a MIDNIGHT SUN c. könyvet?
Tudom hogy Stephenie csak nemrég írta meg de ahogy az első 12 fejezetet kiszivárogtatták lehet hogy a befejezését is.
Szóval akinek megvan az küldeje el kérem a vampire_forever@freemail.hu címre vagy mondja meg honnan van meg neki. ELŐRE IS KÖSZI MINDENKINEK!!!
Állj! Állj! Én még mindig ott tartok, hogy Stephenie Meyer nem fejezbe be a Midnight Sun-t. Vagy lemaradtam valamiről? Egyébként már elég unalmas ez a téma... az egész könyv nem ér annyit, mint amennyire felfújták!!!
Olvass vissza a kérdések között! Van vagy 5000 ilyen kérdés...
Mayer még nem fejezte be a könyvet és a hiresztelésekkel ellentétben be fogja fejezni csak nem most. Ebböl volt is vita hogy a pasija felnyomta a netre a félkész történetet és nem fejezi be de ez csak kamu :)
nekem megvan ha kell át tom küldeni e-mailben =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!