Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Könyvet ajánlanátok?

Melyik Könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Találtam pár könyvet ami érdekelne, szeretném ki kérni a véleményeket róluk:

Agatha Christie :

- Tíz Kicsi Néger.

Stephen King :

- Csontkollekció.

- Cujo.

- Rémület a sivatagban.

Esetleg a két szerzőtől valami más ami nektek nagyon Tetszet ?

14/F

2010. júl. 15. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Első benyomásra jó ízlésed van :)

Agatha Christie-ről annyit mondanék, hogy ha sok könyvét olvastad, egy idő után megunod azt a sémát, ami szinte minden művére ráhúzható. (legalább is én így jártam)

Stephen Kingnél is vannak visszatérő dolgok (a legtöbb könyvének főszereplője író, a helyszín mindig Maine) de talán ez nála nem olyan zavaró.

Az itt felsoroltak közül a Cujo szerintem a legjobb, mert tényleg átveszed az egészet és nagyon eltalált a sztorija is. a Tíz kicsi néger is nagyon jó könyv, végig lehet izgulni és tippelgetni, ki is lesz a gyilkos.

Én pluszba még ajánlanám Kingtől a Tóparti kísérteteket, a Tortúrát és a Golyót (bár ez utóbbi egy novelláskötet, de állati jó *.*) Agatha Christie-től pedig a Gyilkosság az Orient Expresszen-t

És jó olvasást :)

2010. júl. 15. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Agathát én még nem olvastam, de Kingtől itt vannak a kedvenceim, ezeket ajánlom:

Carrie

A ragyogás

Hasznos holmik

Christine

2010. júl. 16. 09:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Köszönöm :)

A két írótól még egy könyvet se olvastam.

Köszönöm az ajánlatokat.

(És) Még egyszer Köszönöm :)

Második válaszoló:

Neked is köszönöm.

Még szívesen várom a válaszokat.

2010. júl. 16. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a Cujo-t ajánlanám.Én is olvastam,és nagyon jó.Stephen King nagyon jó író,a többi könyv is jó.Egyépként még ajánlanám a "Hasznos holmik"-kat.
2010. júl. 16. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is harmadik válaszoló.
2010. júl. 16. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom Kingtől a Borzalmak városa című művét,valamint Dean R. Koontztól a Rossz hely című könyvet!

Kellemes borzongást!

2010. júl. 20. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is.

Hát borzongani annyira nem szeretek, de ahogy olvasom a könyvei tartalmát nagyon jó-nak tűnek. :D

2010. júl. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!