Meg van valakinek a Twilight konyvek barmelyike pdf, word formatumban?
Figyelt kérdés
Ha valakinek meg van leci kuldje el privat emailba. Koszike. (a neten amiket le lehet tolteni nagyon rossz minoseguek...)2010. júl. 15. 17:24
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem megvan a Twilight és a New moon,de mivel én nem olvastam,nem tudom milyen minőségű
2/9 anonim válasza:
Nekem megvan az 5. rész és az első rész Edward szemszögéből.Ha gondolod holnap elküldöm,mert az otthoni laptopomon van.Ha érdekel jelezd és holnap átküldöm.
3/9 A kérdező kommentje:
első és második válaszoló: megkérlek küldjétek el nekem.... köszike előre is....
2010. júl. 15. 20:11
4/9 anonim válasza:
Priviért cserébe elküldöm mindkettőtöknek:) mindet:)
5/9 anonim válasza:
Nekem megvan az első,negyedik és ötödik könyv, és tudok egy blogot, ahol a bree tannert fordítják
6/9 A kérdező kommentje:
léci írjatok ide minden infot amit tudtok, hogy hogyan tudnam megkapni a könyveket pdf, vagy word formátumban, vagy esetleg írjatok emailt. köszi előre is :)
2010. júl. 16. 19:42
7/9 anonim válasza:
nekem megvannak 1-4 ig ha kellenek irj egy emailt.
8/9 anonim válasza:
légyszi nekem is küldjétek el nekem az első és második rész megvan, ha valakinek kell, eltudom küldeni.
az Eclipse a Breaking Dawn és Midnight Sun kellene.
köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!