Mennyi idő alatt jön meg a csomag? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Az Animare Webárúházból rendeltem egy könyvet. Írtak már e-mailt, hogy megrendelték a nagykertől... Aki rendelt esetleg már onnan, mennyi időre számítsak? 1 hét, 2 hét? Vagy esetleg aki más webárúházból rendelt, és nem volt megadva hogy mennyi idő alatt jön meg a csomag, azoknak mennyit kellett várni? Előre köszi. :)2010. júl. 15. 14:18
1/3 anonim válasza:
Nekem a legtöbb 4 nap volt. De nem ettől a könyváruháztól.
3/3 anonim válasza:
Ha bejelentkezel az oldalon ott van egy rendelés követés, ott nyomon tudod követni.
Tavaly nyáron én is tőlük rendeltem.
Körülbelül másfél hét után megérkezett a könyv Hétvégén rendeltem meg a könyvet azt 4-5 nap alatt meg kapták majd elküldték és jövőhéten meg is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!