A Szent Johanna gimiből ki a legkedveltebb és a legkevésbé kedveltebb karaktere (i) tek?
Legkedveltebb: Zsolti,Ricsi
Legkevésbé kedvelt: Edina, Virág(a 4. rész után)
Nekem talán nincsen sem kedvenc, sem legkevésbé kedvelt, mert az összes karakter irreális a maga módján... az általános iskolás énem nyilván Cortezt mondaná favoritnak, de be kell lássuk; nincs a valóéletben olyan Cortez, aki összejönne egy valóéletbeli Renivel...
Kinga nem egy 14-18 éves lány karaktere, inkább egy 25-30 évesé.
Reni szinte lehetetlenül sokat szenved és valójában teljesen életképtelennek mutatkozik a regény alapján. Elképzelni sem tudom hogyan boldogulhat Párizsban. :D
Igazából az összes karakterre fel tudnék hozni olyan példát, amik (szerintem) arra utalnak, hogy nem túl életszerűen vannak ábrázolva, de nem baj. Ettől volt szép a gyerekkorom, hogy elhihettem, hogy olyanok lesznek a gimis éveim, mint nekik. Az összes karakter szerethető és nem szerethető, de a valósággal egyikőjüket sem tudnám egy lapon említeni.
Legkedveltebb: Flóra, Kitti, Kata, Karcsi, Peti, 12.b
Legkevésbbékedvelt: Dorián, Arnold
Kedvenc: Kinga, Ricsi, Dave, Zsolti, Virág, Jaques, Reni, Cortez
Nem kedvelt: Dorián, Arnold, Viki
Legkedveltebb:
Kinga, mert határozott és kiállt Reni mellett
Ricsi, mert egy igazi barát, kedves, vicces
Dave, mert kedves, és segítőkész
Zsolti, mert vicces és kedves
Virág, mert nagyon kedves és aranyos
Jaques, mert aranyos és kedves
Reni, mert ő Reni
Cortez, mert mindenki tudja miért
Nem kedvelt:
Dorián, mert nagyon bunkó és elmebeteg volt
Arnold, mert ellenszenves, arrogáns és megakarta hozni Reni döntéseit és irányítni, manipulálni őt, a többiekkel is bunkó volt, csak magára gondolt
Edina, mert nem szált le Cortezről és el akarta rontani Reni életét
Viki, mert túl szabadszellemű volt, mindent megengedett magának
Vladár, mert folyton piszkálta Renit
Kedvenceim: Zsolti, Kardos, és Virág
Akiket nem kedvelek: Arnold, Andris, és Robi
Szia!
A kedvenc karaktereim: Cortez, Kinga, Reni
Akiket a legjobban utálok: Vladár, Dorián, Gomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!