Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehet letölteni a twilight...

Hol lehet letölteni a twilighter szelvényt? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
, ami arra való, hogy ha megveszel egy twilighter válogatott könyvet,akkor arról a "bigyóról" le kell vágni a hátulját, rá kell ragasztani, be kell küldeni kitöltve, és kapsz egy twilight relikviát. Az is érdekelne, hogy ki tud ilyet adni nekem? Persze cserélni valami másra. Monjuk poszter valamiről, vagy cikk vagy satöbbi.
2010. júl. 13. 19:20
 1/2 biahh ***** válasza:

[link]

Itt találsz egy leírást meg két Linket.

Van az új és a régi. Csak annyi a külömbség, hogy az újnál több könyvre érvénye!

Na szóval rákattintasz a linkre és kinyomtatod.

Ennyi az egész...

Nekem is innen van:)

2010. júl. 16. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Huu pont itt kerestem, de nem vettem észre a linket : D Köszönöm szépen :) Meg még annyi, hogy ha egyszerre 3-at küldök be, akkor 3 könyvjelzőt kapok, vagy külön külön kell bekülden. bocsi ezért a hülye kérdésért, de nem akarom, hogy kárbavesszenek : D
2010. júl. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!