Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Minden regényben van párbeszéd?

Minden regényben van párbeszéd?

Figyelt kérdés
Mármint ha valaki regényt ír kötelező h legyen benne párbeszéd vagy van olyan regény is ami csak simán elmeséli a történetet?
2010. júl. 13. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj,hogy legyen benne,de szvsz úgy sokkal izgalmasabb,ha van benne :) Színesebbé teszi,és jobb olvasni :P
2010. júl. 13. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a Kertész Imre: Sorstalanság című művében nincs konkrét párbeszéd. De javítsatok ki, ha tévedek. Elég rég olvastam.
2010. júl. 14. 01:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Shelia Burnford Hihetetlen történetében, úgy emlékszem nem volt párbeszéd, csak leírás és elbeszélés.

(off: Milyen érdekes, hogy az Úton hazafelé film ebből a könyvből készült, és milyen sok párbeszédet tettek bele a készítők. :P)

2010. júl. 14. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen szabály nem mondja ki, hogy muszáj benne párbeszédnek lennie, azt sem, hogy csak párbeszéd legyen benne, stbstb.
2010. júl. 14. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!