Nem lett volna jobb, ha Rowling kiírja Ron-t a Harry Potterből?
Kedvenc karakterem. Nem hinném változtatni kell a rajongók kedvéért bármin, hacsak nem a pénz a legfontosabb a világon.
Várj csak! A pénz a legfontosabb a világon. És a rajongók mindent ki tudnak emelni, hogy mi volt rossz, mit kéne máshogy csinálni, de nagyon kevesen értékelik a már kész művet.
Nem tartom kizártnak, hogy amikor már minden újdonságot kihoztak a Harry Potter-ből, készíteni fognak belőle egy rebornt-t, akár könyv, akár film formájában, és bizony ott alakulhat másképp a karakterek sorsa az original műköz képest.
Megjegyzem egyébként, hogy a filmekben Rupert Grint nagyon jól játszotta Ron szerepét, ezáltal szerthetővé tette a figuráját. De a karakter, aki Rowling könyveiben jelenik meg... hát, személyes véleményem szerint annyira nem szimpatikus.
Nem tudom, én a könyvekben bírom. A filmben valóban sokszor idegesíto és karakteridegen.
Legjobb példa erre a harmadik részben amikor Piton lecseszi Hermioenét SVK-n. A filmben igazat ad Pitonnak, a könyvben kiall a lány mellet. Meg amúgy is sokkal okosabb, bátrabb.
Ettől függetlenül imádom Rupert Grintet és a játékát. Kihozta a maxot meg így is.
Ha csak a filmeket nézem tényleg jó ötlet kiirni öt, de a könyvek alapján nem szeretném. Szeretem Ront, az eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!