Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » E L James Mister c. könyve...

E L James Mister c. könyve jónak minősíthető azok szerint akik szerették az Ötven árnyalat könyveket?

Figyelt kérdés
Próbáltam olvasni róla véleményeket de azokban az Ötven árnyalat könyveket is rossznak mondták, holott nekem tetszettek. Szóval ha szerettem azokat akkor a Mister tetszeni fog? Már félek neki állni, de borzalmas hiányérzetem van mert az Ötvenekkel már végeztem.

2019. aug. 10. 17:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem a folytatása csak gondoltam ha már ugyanaz az író biztos az is tetszene. De a neten találtak után már félek neki állni...
2019. aug. 10. 17:46
 2/2 anonim válasza:
100%
Én szerettem az Ötven árnyalat könyveket, de a filmet én is utáltam. Én elolvastam a Mistert.. Hát, szerintem nem az hogy rosszabb mint az Ötven árnyalat részek, inkább unalmasabb. Olyan mintha össze lenne csapva az egész könyv. Ha nekem tetszik egy könyv, akkor azt képes vagyok többször elővenni és újraolvasni. Na, ez a Misternél meg sem fordult a fejemben.
2019. aug. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!