Moly.hu oldalon ez hogy van? (Többi lent)
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy amikor valaki megszerzett egy könyvet, azt miért gondolják, hogy el is adja?
Mármint így szokott lenni hogy “xy megszerezte ezt a könyvet (a könyv címe) “ és kommentbe odaírják pl mennyiért adod? Stb.
Mármint hogy van ez? Ha megszereztem egy könyvet akkor rákattintok a “most szereztem meg” gombra és akkor azt úgy írja ki, mintha el szeretném adni? Vagy hogy van ez? Bocsi ha hülye kérdés.
Előre is köszi!
Rosszul értelmezed a kérdésem.
Én azt kérdezem, hogy miből gondolják hogy eladom? Mármint azt jelölöm be hogy épp most szereztem meg a könyvet. Miért adnám el? Csak azt akarom bejelölni, hogy megszereztem a könyvet, nálam van, nem pedig eladni akarom.
Ennek nem sok értelme van.
Ha látom hogy te veszel magadnak könyveket, oda fogok hozzád menni megkérdezni hogy eladod-e őket?
És nem úgy szoktam látni a kommenteket hogy “eladod a könyvet?” Inkább “mennyiért adod?”
Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!