Könyvtár vagy könyvesbolt?
Ti inkább kölcsönöztök könyvet vagy inkább megveszitek?
Én személy szerint inkább megveszem könyvesboltban, mert nem szeretem visszaadni :) és így nem kell határidőre kiolvasni, meg miután elolvastam így megmarad és bármikor újraolvashatom. De könyvtárba is szívesen járok és ettől függetlenül szeretem a könyvtári könyveket is. És utóbbi gyakorlatilag ingyen van, a könyvesbolti pedig egy kisebb vagyon ha szeret az ember olvasni. Na mindegy, érdekel a ti véleményetek is. :)
Én szeretem "birtokolni" a könyvet - nem járok könyvtárba és nem is kérek kölcsön senkitől könyvet (mondjuk vicces, mert kölcsönadni viszont szívesen kölcsönadok - bár csak azoknak, akikről tudom, hogy vigyáznak rá).
Megválogatom, hogy mit veszek meg (moly.hu, könyvajánlók, az online könyvesboltok honlapja stb.), így nagyon nem nyúlok mellé...
A könyvtári könyvekkel még annyi a bajom, hogy fogalmam sincs, kinél volt előttem (néha pont emiatt az állapotával is bajom van), ez pedig zavar... Folyamatosan veszem a könyveket (havonta 3-4 darabot biztosan), ez szinte már a havi költségvetés része. Nem dohányzom, inni csak ritkán, inkább erre költök, mint más szenvedélyre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!