Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megbántátok valaha hogy...

Megbántátok valaha hogy életetekben annyi videojátékkal játszottatok?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

"utolsó, kb ezzel a tudásra semmire nem mész"

Oh tényleg miért is ? Mert te azt mondtad ? LOL :D Cicavirág :)

Majd konzultálok a barátnőmmel is hogy hallod valaki beszólt hogy "ezzel a tudással nem érek semmit".

Igaz hogy a csajszinak én csináltam meg a laptopját meg aktiváltam neki az OS-t felraktam az Office-t.

Sőt még Hackerel is én hoztam össze DW-n bizonyos problémája miatt.

Meg bizonyos barátaimnak és mindig én csinálom meg a gépét, telefonját, Smart TV. A scanner-t is én csináltam meg itthon mikor bedöglött végleg a manuális vezérlés csak 1 VueScan és minden működik.... stb X ezer esetek.

Router VPN beállításától kezdve hogyan konvertáljunk át egy MKV-t AVI-ba című történetig.

Hogy egy klasszikusból idézzek A tudatlanság áldásos.

Ne is szólj te bele abba hogy ki mihez ért és mire megy a tudásával hidd el jobb lesz az úgy. Elég ha én tudom hogy mihez értek.

Most pedig mentem vissza Anno 1800-azni. Viszlát.

Vigyázz 1 nap nehogy valaki CP képeket másoljon fel a gépedre, azt a bíróságon kellemetlen lenne megmagyarázni. Csak hogy éreztessem hogy ki mihez nem ért bogaram C'est la vie.

2019. júl. 23. 23:51
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Tudsz valamit gyerek!:D
2021. okt. 10. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg hiszen akkoriban úgysem lett volna jobb dolgom és a mai napig egy élmény volt.
2022. okt. 13. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!