Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezzel mit lehet csinálni?

Ezzel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 11. 13:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Szombat január 4, 2003. Ez az új év jelzi a sikeres végrehajtása az új PB ™ Guid Auth szerver rendszer. Segítségével az új PB Guid Auth szerverek, kiszolgálók PB most tudja meghatározni érvényes GUID-ból csapkodott vagy hamisítható GUID és lesz képes-hoz eltávolít játékosok, akik nem használják érvényes GUID / cdkey a játékoktól a PB kiszolgálók. Mi is hamarosan végrehajtási új politika globális betiltása GUID társított PB megsértése, mely magában foglalja ismert PB Hack. Néhány csal / csapkod zavarja PBS képes érzékelni hack / csal, hogy screenshotok, hogy jelentést cvar értékek, stb használata ilyen csapkod van közvetlen megsértése a Végfelhasználói licencszerződést, és megszünteti az engedély használatára PunkBuster ™ szoftver. Mától, minden punkok által fogott PunkBuster ™ segítségével olyan csapkod tárgyát fogja képezni a globális betiltása minden PB kiszolgálók igénybevétele nélkül. Együtt új Guid Auth Server rendszert, ez lehetővé teszi, továbbá annak biztosítása, hogy a PB kiszolgálók biztosítják a leginkább megcsal-mentes környezetben lehetővé becsületes játékosok.

Szerda 30 június, 2004. Az ára szaggató köhögés a PunkBuster ™ szerverek most emelkedett jelentősen. PunkBuster ™ most számítja Hardver GUID a különféle hardverek játékosok rendszerek játék közben a PunkBuster ™ szervereken. Mi több privát használatra egyirányú hash, hogy nem sorszám információt az egyes számítógépek lehet meghatározni az adminok, vagy bárki más, aki lehet, hogy kérjék ezt a tájékoztatást a Hardware GUID (és mint mindig, semmilyen személyes adatot semmilyen vizsgálják, tárolt vagy továbbított PunkBuster ™). Ha egy játékos emelni megsértése, amely megfelel a hacker, vagy zavarja a PunkBuster ™ normál működés, most már (túl Global PB GUID tilalmak) a globálisan tiltó új hardver GUID minden játék támogatja a PunkBuster ™ (beleértve a játékokat támogatta a jövőben) . Szóval punkok, akik elhatározták, hogy megcsal annyira a PB-alapú szerverek, hogy megpróbál-hoz csapkod PunkBuster ™ most már kell egy új számítógép kívül egy új cdkey annak érdekében, hogy visszatérjen a PunkBuster ™ szerverek. Ahogy a korábbi PB GUID Global tilalmak, az új hardver GUID tilalmak állandó, és nem lehet megszüntetni. Mint mindig, a játékosok, akik érintettek ezek a Global tilalmak továbbra is képes játszani a nem-PB szervereken. Becsületes felhasználóknak soha sem "teszt" csapkod, hogy azt állítják, hogy zavarják PunkBuster ™. Sikerrel tesztelték ezt az új szolgáltatást meg az elmúlt hetekben néhány támogatott játékok, és a gördülő ki a támogatott játékok az elkövetkező napokban és hetekben. Emellett PunkBuster ™ szerverek frissíteni fogják, hogy jelenthet-e rúgások a globális tilalmak a PB GUID vagy az új hardver GUID.

Mi nem számolják fel a globális tilalmak és akkor kapcsolatba kell lépnie evenbalance megoldani ezt.

Én kikötõ csalt, de a PB ™? a megrúgott a Wallhack / Multihack / Aimbot / speedhack / Gamehack / Gamehook / videó driver hack / Pbhack Miért?

Ezek a jogsértések által kiváltott PunkBuster szoftver. Amikor indult a streaming szerver az egyik a fent említett jogsértések Ön automatikusan hozzáadja a pbbans mester tilalom index (MBI). A tilalmat, hogy el kell távolítani a MBI be kell benyújtani baj jegyet evenbalance. Egy kérdést: "ez # XXXX érvényes megsértését", ha a válasz igen, a tilalom továbbra is a piaci alapú eszközök, ha ez nem is törli a tilalmat a rendszerből. Nyissa meg a hibajegyet, mielőtt fellebbezését a tilalmat az egyik a fent említett jogsértések, Ha már megtette, akkor a kínálat egy linket, amikor a fellebbezés benyújtása. Ha ön dont nyit hibajegyet a fellebbezést lehet megtagadni.

My Brother / bácsi / apa / testvér / barát / kutya / Más személyiség volt, játszott a számítógépen, amikor elkaptak a csalás, az ő hibája, hogy miért vagyok, hogy tiltott?

Mi lesz a PBBans tiltsák be GUID, amelyet fogott a csalás, nem számít, aki használja, akkor nem fogja megszüntetni a tilalmat, mert nem én voltam. Ön felelős a biztonság-ból GUID.

Mi történik, ha a szerver admin hamisítványok csaló benyújtásának így kaphat ME tiltani?

Rendkívül körültekintően kell venni, ha a szerver admin regisztrálja, és kéri a csapatot számla és minden teljes mértékben ellenőrizni. Ha a követelmények teljesülnek, a frissített "Streaming Game Admin", és úgy ítélte meg, hogy része legyen egy megbízható csoport Folyó Game Adminok. Minden tilalom beadványt kell alátámasztani áramlott szervernaplók. Ha egy kísérletet tett a Streaming Game Admin, hogy nyújtson be egy hamis screenshot / demo, akkor emelni, mint hamis során szigorú minőségi / jóváhagyási folyamatok van érvényben, és a Folyó Game Admin majd azonnal az összes szerver eltávolítottuk rendszerek és A fórum tilalmat alkalmazni.

Én már betiltották a PB ™? megsértését, amely köztudottan kérdések és most érvénytelen. Miért?

Ha az érvénytelen jogsértés szerepel a honlapon EvenBalance kérjük, tájékoztassa a személyzetet, amikor PBBans vonzó a tilalmat, hogy tudjuk ellenőrizni, és távolítsa el a tilalmat. Mi minden erőfeszítést megtesznek, hogy ellenőrizze minden egyes tilalmat, a puszta nagysága tilalom akkor lehetséges talán hiányozni kivételt. Ha a hiba nem szerepel az egyik a játék támogató oldalakat, nyissa ki a támogató jegy, amely a sok információt a kick lehető együtt minden naplók van.

Miért voltam kitiltva kipróbálhassuk a hack?

Hozzátesszük tiltja a bizonyítékok alapján, mi nem határoz, hogy igazságos az, hogy meg kell tiltani. Az a tény, hogy voltak vizsgálatok a hack nem tesz különbséget. Vizsgálatok minden megcsal vagy csapkod nem ajánlott, és meg kell hagyni, hogy a kutatócsoportja EvenBalance felülvizsgálatára. Azt tanácsoljuk, hogy a játékosok nem vizsgált olyan hack, hanem küldje el az e-mail

Én kirúgták egy szerver nélküli PB ™? A szaggató köhögés. Azt kell lenni zaklató, hogy én is hozzá, hogy a piaci alapú eszközök?

Mi a PBBans csak az érdekli, PB ™? kompatibilis szervereiket, nem fogadja el naplók admin, akik nem regisztrált nálunk, és nem fut a szerverek PunkBuster ™?.

Én alias az MBI egy másik GUID, ez nem nekem tudná változtatni a nevét a tilalom?

Nem tudjuk megváltoztatni a neve / IP / GUID / napja bevezetett tilalom a mi listán, ezzel tenné az egész rendszert használhatatlanná, meg kell védeni a integritását naplók be, egyébként bármely tilalmat a PBBans nyitott lesz nevetségessé.

-------------------------------------------------- -------------------------------

Amikor a tilalom fellebbezést nyújtottak felül kapni fog egy e-mailt az e-mail címet adtál meg, amely megmondja, hogy az időjárás már elfogadták vagy elutasították. Az e-mail tekinthető spam néhány e-mail szolgáltatók tehát lenni

2010. júl. 11. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! és mi az hogy EB Ticket URL?
2010. júl. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!