Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy a fenèbe működik a dodge...

Hogy a fenèbe működik a dodge rendszer az Odysseyben?

Figyelt kérdés
Undorító. Hányni tudnèk kb az egèsz játètól de a dodge a legunfairebb benne. Minek van benne egyáltalán ez a funkció? Az egèsz semmit sem èr. Egy nagy szerencsejátèk. A dárdás ellenfeleken kìvül a többi elől csak-csak ki lehet tèrni de a dárdásoknál teljesen mindegy hogy ő hogy üt vagy te merre dodgeolsz esetleg rövidet vagy hosszút mert úgyis eltalál ha èppen úgy van kedve.

#Guggolá
2019. júl. 20. 20:58
 1/4 LeonScottKennedy ***** válasza:
Teljesen jól működik a dodge rendszer a játékban. Tanulj meg esetleg játszani vele.
2019. júl. 20. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Semmi gond nincs... tényleg neked kell gyakorolnod... majd megtanulod.

Ennyi erővel a red deadnek szar az irányítása... nem az, csak furcsa, meg kell szokni. Meg kell tanulni. Ennyi.

2019. júl. 21. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ha ez számìt normálisnak akkor a mai játèkok elèggè el vannak korcsulva. Èn próbálkoztam mindenfajta támadást minden irányba kikerülni de csak a puszta szerencsèn múlik hogy sikerül-e. Szerintem asszem nekem ìgy 115 óra után elegem lett belőle. Normális játèkoknál ha megfelelő időben a megfelelő irányba ugrassz fèlre elkerülöd a találatot. Ez egy gusztustalan undorìtó harcrendszer.
2019. júl. 26. 18:46
 4/4 LeonScottKennedy ***** válasza:
Hát veled van valami nagy baj ha 100+ órával nem tudsz dodgeolni. Én az első pár perc (harc után nyilván) megtanultam használni. Konkrétan ha jókor nyomod a space-t akkor mindegy hogy milyen fegyverrel van az ellenfél, elkerülöd. Ennyi az egész. Nem tudom számodra mi okoz nehézséget. Még senkitől nem hallottam a játékra olyan kritikát, hogy rossz lenne a dodge rendszer, ezért lepődtem meg annyira a kérdésen.
2019. júl. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!