Hogyan kell beolajozni a rubik kockát?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nagyon nehezen forog, és csak úgy simán egy ujjal megse lehet mozdítani. Már kipróbáltam a WD-42-et de csak rosszabb lett tőle :S Mivel és mit csináljak, hogy könnyebben forogjon????2010. júl. 11. 11:59
4/8 anonim válasza:
Hagyd az alátétezést a p*csába, szilikon spray-el kend, mással semmiképp. De rubik stúdiós kocka sose fog jól forogni.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem rubik stúdiós van, és szilikon zsírral fújtam be, dehát nemjó :S:S Van különbség a spray meg a zsír között? Csakmert nekem aztmondták h amivel csináltuk az zsír, de végülis fújtuk, szal nemtom.
2010. júl. 14. 16:04
6/8 anonim válasza:
A stúdiós kockát érdemes pár hétig kenés nélkül használni, hogy kikopjon, utána tisztítás és spray. Zsír és olaj közt nemtom van-e különbség, ha spray mindkettő.
De profi kockázáshoz DIY kockát vegyél, az újan is használható, hamar bekopik, de később használódik el és sosem esik szét, ha jól van beállítva. Ha még nem potyog szét a stúdiós kockád, akkor majd később tapasztalod. :) Bár nem tudom fejlődött-e valamit a magyar termék azóta, merthogy én egy éve nem kockázom aktívan, nem követem az újdonságokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Hol lehet venni DIY rubik kockát? csakmert neten nemtalálom :D köszi :)
2010. júl. 16. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!