Miért csinálja ezt a Lol?
Wifiről játszom, de van erősítő a szoba mellett és jó az internetcsomag is.
Mégis sokszor van hogy 3-4 kör után elkezd laggolni aztán valamikor megjavul, valamikor nem. Tegnap pl. kezdtem volna a játékot, már megvolt mindenkinek hogy kivel hova megy, erre be se hozta nekem a töltőképernyőt.. csak annyit írt hogy a játék folyamatban van. Sem visszacsatlakozás, semmi nem volt.
Aztán persze kaptam az LP levonást hogy én kiléptem...
Szeretem a játékot de így egyre jobban megy el a kedvem..
Valaki tud erre valami megoldást? :/ (azért nincs internetkábel mert laptopról vagyok)
LOL mellett csinálsz mást is közben? Pl van megnyitva youtube,indavideo vagy egyéb sok netet "zabáló" oldal? Vagy valami torrent/letöltés/feltöltés vagy egyéb program ami még szintén netet használja? Mert ezek is befolyásoló tényezők
Továbbá milyen vírusirtód van? Mert van amelyik a net/gép teljesítményére is kihat hacsak nem 1 atomerőművön csücsülsz, amit nem hiszek mert írtad hogy laptopról van szó.
Nincs megnyitva semmi más.
A gépen meg a víruskeresésnél azt írja hogy Windows Defender elavult. A hálózati tűzfalnál meg hogy aktívan védi a számítógépet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!