Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van ilyen mmorpg?

Van ilyen mmorpg?

Figyelt kérdés

Sziasztok, keresnék 1 jó mmorpg játékot magamnak. Az alábbi szempontok szerint ha lehet:

A karakter lehessen hibrid. Úgy értve hogy több kasztú mint main és sub class(pl aura kingdom,silkroad csak példának hogy mire gondolok 2 kasztúság alatt).

Lehetőleg EU időzónás legyen de az sem baj ha NA/KR/JA időzónás amennyiben jó game.

Lehetőleg több faj közül lehessen választani kezdéskor és testre is szabni a karaktert.

F2P-be is elérhessem minden funkcióját a játéknak. Azaz pl star wars tor, és gw2 kilőve... mert azokhoz vásárolni kell hogy teljes legyen a játék.

Lehetőleg legyenek petek és mountok is benne.

Inkább pve orientált játék érdekelne mint pvp de ha pvp-be van jó azt is meghallgatnám.

Nem muszáj mai darabnak lennie de a gépemen gond nélkül elmenjen közép/max beállításokon(gép adatokat végén leírom).

Ha lehet legyen valamennyire értelmes storyja is a játéknak. Ne csak az legyen hogy érd el pár quest után a max szintet és egyből endgame...

Akkor a gépem adatai:

Intel Pentium G2030 3ghz(2 magos)

8gb ram

amd radeon r7 240 1gb-os vga

win7 x64 op. rendszer.

A normális válaszokat előre is köszönöm szépen.

2019. júl. 18. 00:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem F2P játék hanem havidíjas, de szerintem egy próbál megér a Final Fantasy XIV: The Real Reborn.

Több faj: megvan

Story: Nagyon is megvan

SubClass: 1 karakterrel kitanulhatod a játékbeli össes classt, és egy gombnyomás váltogatni köztük.

Questek: Rengeteg, ismételhetők, hapi küldetések, FATE-ek a térképeken

Rengeteg dungeon és Raid.

2019. júl. 18. 02:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlást de sajnos a havi díjasok felejtősek nálam. Ha elég lenne mondjuk 1x "megvenni" az még beleférne a keretbe de havidíjasok sajnos nem, ezért sem wow-ozok. :(

Másik mmorpg-t tudnál még ajánlani kérlek?

2019. júl. 18. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ingyenesek közül talán az Aion vagy a Tera ami jobb, de ezekkel régen játszottam, mostanában nem tudom milyenek.
2019. júl. 18. 09:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Tera-ból az En Masse verzió akkor.

Viszont aion-ból melyik kevésbé p2w? Mármint olvastam olyat hogyha nem veszel gold/diamond vagy nem tudom már mi a neve tagságot akkor nem érsz el minden funkciót. Ez mennyire igaz. Továbbá az Ncsoft vagy a gameforge verzió a jobb? Habár sejtem melyik... xD

2019. júl. 18. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

9 ev Aion utan, Gameforge verzio, ahol egy fillert nem koltottem a jatekra, es meg van kb egy ev premiumom hatra, azt kell mondanom hogy a kontent a beka feneke alatt van.

Esetleg nem mmorpg, de probald ki a Path of exile-t.

Teljesen f2p, p2w nelkul, jol fut regebbi gepen is, rengeteg pve tartalom, a karidnak meg szinte csak a kepzelet szab hatart.

2019. júl. 18. 09:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnézem akkor hogy milyen.

Ami Aion-t illeti akkor csak az Ncsoft-os verzió ha mellette döntenék. Sajnos én is tapasztaltam hogy a Gameforge hogy is mondjam khmm... eléggé pénzéhes csürhe... xD

2019. júl. 18. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem ertetted a valaszom.

Penzehes a gameforge, de egy filler rakoltes nelkul is meglehet mindened.

A jatek meg ncsoft oldalon is lapos lesz.

2019. júl. 18. 11:07
 8/8 Laylah ***** válasza:
WoW-ozni ingyenes tört szervereken is lehet, ha nem kapsz agyérgörcsöt attól, hogy nem a legújabb kieggel játszol.
2019. aug. 2. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!