Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimben hol találok házépíté...

Skyrimben hol találok házépítéshez alapanyagot?

Figyelt kérdés
Ércet azt tudom de hol találok fejtett követ vagy fűrészelt fát? Fejtett kő kéne de nem tudom hogy tudnék szerezni. Bányásztam és azt hitem akkor az ércek mellé kapok, de sajna nem. Aki tudja írja már le légyszíves!

2019. júl. 17. 20:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
Egy jó tipp ha rengeteg vasat akarsz venni. Menj akármelyik városba az eggyik kovácshoz, vedd meg tőle a szüksèges alapanyagokat. Miután megvettèl mindent nyomj egy gyors mentèst üsd meg ès töltsd vissza a mentès. Ìgy resetelődik az inventory-ja.
2019. júl. 28. 16:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Vagy ha PC-n játszol, és nem akarsz ennyit vacakolni:

Nyitsz egy konzolt (~ - magyar billentyűzeten ezt a 0-val el is éred), majd:

player.additem ITEMID DARAB

és bezárod a konzolt, ahogy megnyitottad. Az ITEMID az adott tárgynak az azonosítója, amit szeretnél megkapni, a DARAB meg nyilván az, hogy mennyit akarsz belőle.

Hogy az ID micsoda, azt vagy a google megmondja, vagy ugyanúgy konzolon megkeresed:

help quarried

Erre kapsz egy listát minden olyan dologról, amiben ez a szó szerepel. Kikeresed a quarried strone nevű IITEM-et, és ott van a kódja..

Természetesen nem csak alapanyagokat lehet így szerezni, hanem bármit, ami a játékban szerepel.

Tudom, csalás, csak a teljesség kedvéért dobtam be - én pl. a "slaughterfish scales"-t szoktam így "vásárolni", mert túl sok idő összefarmolni :-)

2019. júl. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!