2/9 anonim válasza:
Nem, természetesen úgy tervezték hogy csak félig lehessen... Ez mégis milyen kérdés?
3/9 anonim válasza:
Azért erre kíváncsi lennék, hogy pontosan mit szerettél volna kérdezni.
Arra gondoltál, hogy túl nehéz és elakadtál? Mert máskülönben nem látom okát, hogy ne lehetne végigjátszani.
Én kb 200+ órát pakoltam már bele (mindenhova gyalog megyek) szóval jól haladok a végigvivéssel :D
4/9 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy eszetlen mennyiségű radiant quest van és sok vég nélkül ismételhető. Csak így van értelme a kérdésnek. Így olyan szempontból nem lehet "teljesen végig vinni", hogy befejezni az összes questet.
5/9 anonim válasza:
4-es. 3-as vagyok. Igen, ebben igazad van,ilyen tekintetben valóban...
6/9 anonim válasza:
Ha 100%-os teljesítésről beszélsz, akkor nem, ebben az egyben nem hazudott Todd Howard, a Skyrim-et életed végéig játszhatod. Habár legendák szólnak emberekről akiknek sikerült, de nem nagyon hiszek a legendákban.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 17. 08:10
8/9 anonim válasza:
Az alapjátékban lévő ismétlődő quest-eken kívül persze, mindet meg lehet csinálni, de ott vannak a DLC-k, és a mod-ok (olyan 1000 körül még, és csak a Nexus-t néztem). Szóval eléggé le tud kötni (2000+ óra a megjelenés óta sok-sok karakterrel és habitussal tolva...).
9/9 anonim válasza:
Chuck Norris végigvitte kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!