Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogx toborozhatnék embereket...

Toma9999 kérdése:

Hogx toborozhatnék embereket a Warframe clanomba? (Dojo félkész)

Figyelt kérdés

Már 800 órám van warframeben szóval gondoltam csinálok saját klánt. Egész jól haladok, egy hét alatt megépítettem az összes lab-ot, egy dueling roomot, transportereket, tradint postot és már a legnagyobb hallt építi. Viszont ez mind borzasztóan sok nyersanyag egyedül. (Annak ellenére, hogy szerintem jól haladok).

Szintén negatívum, hogy nincs nagy dizájn kreativitásom. Persze vannak ötleteim,de semmi konkrét.

Honnan tudnék magyar (vagy jófej külföldi) embereket toborozni egy ilyen alakulófélben lévő klánba?

2019. júl. 14. 00:52
 1/2 anonim ***** válasza:
35%
Ez a klánosdi még mindig menő? olyan 15 éve az volt, de azt hittem, már inkább égő.
2019. júl. 14. 05:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó a klán amúgy. Csak jó csapat kell. Mert ha vannak ilyen bomlasztó egyének, akkor rakás kula. Na meg az inaktívak. Meg akik csak a fejlesztéseket akarják.

Én inkább egy meglévő klánhoz csatlakoznék. Egyszerűbb, mert nem nekem kell állandóan szervezni mindent. Legyen a klán segítőkész, és tudj velük együtt játszani, ha szeretnél.

2022. okt. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!