Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Segítség a Marvel Future...

Segítség a Marvel Future Fighttal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az van hogy nem tudom hogyan kaphatnam vissza a regi fiokomat. Azt mondtak toltsem le ujra es ki kellesz hoznia a nevem es akkor majd ott vissza tudom allitani. Viszont hiaba probalkoztam nem tudtam, emiatt szetneztem neten es olvastam hogy a „play game"-n probaljam meg. Mondtak hogy annak eleve rajta kene lennie a telefonomon en pedig Gyari visszaallitast csinaltam, szoval eselyem se volt letorolni ha alapjaraton rajta kene hogy legyen. Nekem viszont nem volt emiatt ugye letoltottem es azzal probalkoztam. Ekkor viszont nem az eredeti profilomat akarta behozni hanem egy full ujat,1-es szintut. Es most folyamatosan azt kerdi az vagyok-e.

Nincs mar lehetosegem visszahozni a regi accountomat? Nagyon sok munkam volt benne.

Tudom hogy furan fogalmaztam, remelem azert ertheto. Elore is koszonom a valaszokat!!

2019. júl. 9. 17:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!