Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Killzone 2-t kiadták PC-re?...

A Killzone 2-t kiadták PC-re? Mennyi a gépigénye? Mennyit foglal?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 11:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"kiadták-e a killzone 2-t pc" - én is gratulálok...

(Az az "error" egyébként azért került oda, mert PS-röl írok és tegnap ezzel a szóval kezdtem egy zárójeles mondatot - a PS3 meg eltárolta és ahogy írtam, berakta, csak nem vettem észre!)

Miért te mit írsz?

Oltod itt az embert mindenféle hülyeséggel, miközben sajnáltatod magad - hát nagyon értelmes mondhatom!

Én legalább próbálok témához hü maradni, neked mi volt az elsö hsz-ed?

(04-01 14:04)

Majd ha hivatalosan kijön a KZ PC-re is, ajánlott gépigénnyel vagy lesz rá értelmes PS3 emulátor, akkor majd visszatérünk az anyagiakra...

Addig is itt van egy olyan konfig., ami megfelel a Crysis 2 MINIMÁLIS rendszerkövetelményének:

[link]

80 000-ért kínálja!

(A licit jelenleg 60 000-en van, de annyiért, ha van esze, nem fogja odaadni!)

És akkor ehhez még a monitor és a játék! Ráadásul használt a gép, így egy használt PS3 árához hasonlítsd!

A jelenlegi játékok elmennek rajta, de ki tudja, 2 év múlva is így lesz-e?

Én ezért pártoltam el részben a PC-ktöl - egy PS3 árából megvagyok 5-6 évig fejlesztés, telepítés nélkül (elvégre nem rögtön az elején veszek konzolt), ráadásul sokkal több játék jön rá, mint PC-re (soroljam?), elvégre ezért találták ki - ez volt egyébként nálam a fö szempont, elvégre játékra kellett!

(Offolás miatt az Xboxot nem akarom megemlíteni, pedig az olcsóbb is, mint a PS3!)

110-ért vettem 4 játékkal, addig volt egy 150-es laptopom, amin már nem ment el a GTA IV...

Innentöl fogva keresd fel az atompécés barátaidat, aztán beszélgessetek, hogy milyen jó üzlet volt 40k-ért megvenni egy videókártyát, meg hogy mekkora sz.r a PS3, mert én a továbbiakban nem szeretnék hozzád hasonló "És akkor is" típusú emberekkel vitázni, mert csak az idömet vesztegetem!

Minden jót! ;)

2011. ápr. 10. 15:39
 22/28 soldierdan ***** válasza:

hol oltalak ????

Nem is azt mondtam hogy a ps3 sz*r hanem hogy drága.Istenem gondolkozzál már hol lenne a ps3 szar ?????????

De ismételten drága. Továbbá te kezdted el hogy nem nem jelent meg vegyél ps3-at és azon játsz. Én csak közöltem egy tényt hogy a ps3 drága meg minden rá. Az hogy neked nem volt drága az senkire sem tartozik szval a ps3-ról ennyi. Nah megyek az atom pc-s haverjaimhoz jókat beszélni hogy mi egy ps3 áráért full komoly gépet veszünk plusz előrendeljük a battlefield 3-at :)

2011. ápr. 10. 19:09
 23/28 soldierdan ***** válasza:
de ha tudsz olcsón ps3-at routerrel és jó játékokkal akkor nyugodtan írj egy pm-et és akkor bevallom hogy olcsóbb a ps3. De addig : DRÁGA. fogad el ez tény.
2011. ápr. 10. 19:17
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom te mit akarsz!?

20 ezerért dobálják az új ps3-mat?

2011. ápr. 11. 07:38
 25/28 soldierdan ***** válasza:

mondtam hogy 20.000-ért kell ????????

csak mondj egy olcsó helyet és akkor én is meg szerintem a kérdező is veszünk egyet és végre lezárhatjuk ezt a k***a témát.

2011. ápr. 11. 14:07
 26/28 helmut válasza:

[link]

meg addtam a választ :D

2011. nov. 27. 21:58
 27/28 Szakál H. Róbert válasza:
Nevetségesek, primitívek az ilyen "nem adom ki PC-re" dolgok. Azt hiszik, hogy majd veszek Play Stationt, 1-2 játékért? Hahahahaha. Van elég választék így is, Elszórakozok én a kis laptopomon és kész.
2019. dec. 28. 09:55
 28/28 Szakál H. Róbert válasza:
Ja, meg ti is nevetségesek és primit
2019. dec. 28. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!