A Killzone 2-t kiadták PC-re? Mennyi a gépigénye? Mennyit foglal?
"kiadták-e a killzone 2-t pc" - én is gratulálok...
(Az az "error" egyébként azért került oda, mert PS-röl írok és tegnap ezzel a szóval kezdtem egy zárójeles mondatot - a PS3 meg eltárolta és ahogy írtam, berakta, csak nem vettem észre!)
Miért te mit írsz?
Oltod itt az embert mindenféle hülyeséggel, miközben sajnáltatod magad - hát nagyon értelmes mondhatom!
Én legalább próbálok témához hü maradni, neked mi volt az elsö hsz-ed?
(04-01 14:04)
Majd ha hivatalosan kijön a KZ PC-re is, ajánlott gépigénnyel vagy lesz rá értelmes PS3 emulátor, akkor majd visszatérünk az anyagiakra...
Addig is itt van egy olyan konfig., ami megfelel a Crysis 2 MINIMÁLIS rendszerkövetelményének:
80 000-ért kínálja!
(A licit jelenleg 60 000-en van, de annyiért, ha van esze, nem fogja odaadni!)
És akkor ehhez még a monitor és a játék! Ráadásul használt a gép, így egy használt PS3 árához hasonlítsd!
A jelenlegi játékok elmennek rajta, de ki tudja, 2 év múlva is így lesz-e?
Én ezért pártoltam el részben a PC-ktöl - egy PS3 árából megvagyok 5-6 évig fejlesztés, telepítés nélkül (elvégre nem rögtön az elején veszek konzolt), ráadásul sokkal több játék jön rá, mint PC-re (soroljam?), elvégre ezért találták ki - ez volt egyébként nálam a fö szempont, elvégre játékra kellett!
(Offolás miatt az Xboxot nem akarom megemlíteni, pedig az olcsóbb is, mint a PS3!)
110-ért vettem 4 játékkal, addig volt egy 150-es laptopom, amin már nem ment el a GTA IV...
Innentöl fogva keresd fel az atompécés barátaidat, aztán beszélgessetek, hogy milyen jó üzlet volt 40k-ért megvenni egy videókártyát, meg hogy mekkora sz.r a PS3, mert én a továbbiakban nem szeretnék hozzád hasonló "És akkor is" típusú emberekkel vitázni, mert csak az idömet vesztegetem!
Minden jót! ;)
hol oltalak ????
Nem is azt mondtam hogy a ps3 sz*r hanem hogy drága.Istenem gondolkozzál már hol lenne a ps3 szar ?????????
De ismételten drága. Továbbá te kezdted el hogy nem nem jelent meg vegyél ps3-at és azon játsz. Én csak közöltem egy tényt hogy a ps3 drága meg minden rá. Az hogy neked nem volt drága az senkire sem tartozik szval a ps3-ról ennyi. Nah megyek az atom pc-s haverjaimhoz jókat beszélni hogy mi egy ps3 áráért full komoly gépet veszünk plusz előrendeljük a battlefield 3-at :)
Nem tudom te mit akarsz!?
20 ezerért dobálják az új ps3-mat?
mondtam hogy 20.000-ért kell ????????
csak mondj egy olcsó helyet és akkor én is meg szerintem a kérdező is veszünk egyet és végre lezárhatjuk ezt a k***a témát.
meg addtam a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!