Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Le írnátok nekem hogy a lol...

Le írnátok nekem hogy a lol játékban melyék karakter milyen szerepet tölt be melyék való bot top jb mid-re és melyék a supp?

Figyelt kérdés
és valaki játszana velem? és adna egy kis oktatást?
2019. júl. 4. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Tessék, itt van:

[link]

Amúgy ez nem JÁTÉK kategória?

2019. júl. 4. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
én a league of legends játékra gondoltam :D
2019. júl. 4. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor írd azt...
2019. júl. 4. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Top-ra, azaz a felső ösvényre a tankos karaktereket szokás vinni. (Pl.: Garen, Darius, Illaoi, Cho'Gath, Nasus)

Mid-re, azaz a középső ösvényre elég sok mindent lehet vinni. Normál esetben varázserőre építő vagy orgyilkos hősöket visznek. (Pl.: Katarina, Talon, Ahri, Akali, Annie, Fizz, Brand)

De néha látni oylat is, hogy valaki lövész vagy tank karaktert visz mid-re. Ha megy és ott is tudsz vele játszani, semmi akadálya.

JG-ben, azaz a dzsungelben egy kicsit nehezebb a helyzet. Meg vannak persze a jg-nek is a saját hősei, de néha elég sok színű tud lenni.. Itt inkább felsorolom a legtipikusabb dzsungeleseket. Ilyen pl.: Master Yi, Rengar, Kha'Zix, Nidalee, Kayn, Jax, Noctrune, stb.)

Bot, azaz a lenti ösvény két szerepre oszlik.

Ott párban dolgozik két csapattárs, az egyikük az ADC, azaz a lövész (távolsági harcos), a másik pedig a support, azaz a támogató.

ADC-nek, távolsági harcosokat kell vinni, A rövidítés annyi mint, Attack Damage Carry.

A support, támogató szerep nagy odafigyelést igényel.

Supportnak érdemes vagy olyan hőst vinni aki tud stunolni (eltudja kábítani bizonyos időre az ellenfelet akit eltalál), vagy tud gyógyítani, tud pajzsot adni, vagy esetleg mozgási sebességet gyorsítani. Szóval valamilyen képeséggel segíteni tudja a lövészt. Ami ennél is fontosabb, a lövész segítése kb alapvető, de a support fő feladata, hogy életben tartsa a lövészt!

Nagyjából ennyi ami most eszembe jut. Remélem hasznodra válik. Ha gondolod írd le üzenetben a nevedet és felveszlek LoL-ban.

2019. júl. 6. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!