Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért néznek ki az emberek ha...

Miért néznek ki az emberek ha nem fizetek a játékokért/programokért?

Figyelt kérdés
Ha bárkinek elmondom, hogy én nem szoktam steamen játékokat vásárolni hanem ingyen töltöm le az internetről, mindenki úgy néz rám mintha én lennék a világ legnagyobb bűnözője, tolvajnak néznek nem értem miért , ha van rá lehetőségem, hogy ingyen megszerezzem miért ne , oké elismerem, hogy a készitők megérdemlik a pénzt, mert keményen dolgoztak , de hát a Kelet-Európai fizetések ezt nem igazán teszik lehetővé , vagy inkább csak dicsekvésből mondják ezeket , hogy nekik mennyi mindenre telik ?

2019. júl. 2. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Én csak a PC és az Xbox nevében tudok beszélni, de olyan olcsó néha pár játék, úgy érzem én verem át őket... 600 Ft-ból lettem március 2020. március végéig Xbox GamePass Ultimate feliratkozó, tele rakás címmel amit még nem játszottam, és nagyon érdekel. Emellett mind PC-n, mind Xboxon bőven találni 1000 ft körüli AAA játékot. Példának okáért, 990 Ft egy hónapnyi EA Access, benne van már a tavaly novemberben megjelent Battlefield 5. Engem nem érdekel hogy ki honnan szerez játékot, kalózkodik, vagy vásárol, tökmind1, de azon mindig meglepődöm, ha valaki ártatlannak tekinti magát, miközben digitális tartalmat lop.
2019. júl. 3. 19:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Sajnos még nincs gépem amin mennének az új játékok, de most nyáron dolgozok és fogok egy jobbat venni, egyetemista vagyok és igen 0 jövedelemnél megnézem, hogy azt a kicsike zsebpénzt mire költöm, azért manapság kb 10 játékból 9 kuka vagyis legalábbis számomra, azok a játékok amiken most játszok vagy a jövőben szeretnék nem 1.000 ft kerülnek, most ha elkezdeném megvenni a játékokat uszna az új gépem, most ne mondjátok kérlek hogy játszak az olcsóbb játékokkal, mert azok még annyit se érnek.

Most nem feltétlenül magamról beszélek, hanem a hasonló helyzetben levő emberekről. Ok elhiszem, hogy nem épp legális amit csinálok, de azért nem vagyok egy bűnőző akinek a börtönben a helye.

2019. júl. 3. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Főnök,akkor az k rva egyszerű! Nem kell játszani, ha nem futja rá! Mint ahogy azért sem lopsz, hogy elutazhass nyaralni, vagy azért sem lopsz, hogy vegyél egy jobb autót! Ha nem telik rá, nem játszol! Ennyi! Ha meg ennyire függő vagy, hogy lopnod kell azért, hogy játszhass és nem tudod megállni,akkor neked mentális zavaraid vannak, a játékfüggőség már hivatalosan is betegség!
2019. júl. 4. 05:20
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Azért leginkább, mert nem az van, mint 25 éve volt.

Ha csak ingyen akarsz játszani játékokkal, még azt is megteheted, mert szinte hetente osztogatnak valamit. Ha magasak az árak a Steamen, akkor várd meg az évszak szerinti leárazást, vagy nézz szét a Humble Bundle-n vagy a GOG-on, hátha ott olcsóbb éppen. (A GOG ráadásul DRM mentes, szóval még arra sem hivatkozhatsz)

Tele a net abandonware archívumokkal, telefonra szinte minden ingyen van.

2019-ben csóróságra hivatkozni teljesen nevetséges. Még Kelet-Európában is.

2019. júl. 4. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

„de azért nem vagyok egy bűnőző akinek a börtönben a helye.”

A BTK nem így tudja, szerzői jogok megsértéséért akár két év szabadságvesztés is kiszabható alaphangon - a gyakorlat természetesen nem ez, hiszen a fél ország börtönben ülne, de a hatályos jogszabályok alapján ez a helyzet.

Amúgy itt felmerült számos lehetőség, amivel csak élni kell, nagyon sok jó, és megfizethető előfizetés létezik mind konzolora, mind PC-re max. havi 3000 Ft-ért (PC-s GamePass, Humble Monthly, EA Access...). Ha ezekből sem találsz magadnak játékot, akkor végtelenül válogatós vagy, de szerencsédre nagyon kevés játékot kell megvásárolnod.

2019. júl. 4. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig már egyre komolyabban veszik ezeket a dolgokat. Ott van például az az illető, aki egy játék szervert ddosol-t trollkodás céljából és most börtönben ül. Lassan eljön az idő, amikor a videójáték lopás is ugyanolyan bűncselekmény lesz, mint bármilyen másik lopás. Aztán majd meglátjuk ki nevet, ha börtönben kerülsz.
2019. júl. 4. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!