Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » BUKSZA sorsjegyen mennyi volt...

BUKSZA sorsjegyen mennyi volt a legtöbb, amit nyertél?

Figyelt kérdés
Nekem 2018 végén 50ezer, tegnap pedig 27ezer Ft, altalában pedig 1000 vagy 2000 Ft. Mindig csak 1 darabot veszek ez fontos, szóval ennyiből nyerek.

2019. júl. 2. 04:56
1 2
 1/15 anonim válasza:
90%
Tavaly nyáron volt hogy nyertem: 100.000 ft-ot.
2019. júl. 2. 05:23
 2/15 A kérdező kommentje:

Akkor te nagyobb mázlista vagy, mert abból 50db van (mondjuk az 50ezresből is csak 150db / sorozat).

Gratulálok!

Valahogy csak az 5 és 50 milla nem kerül senkihez, pedig az nem olyan nagy összeg titkolni kéne. :D

2019. júl. 2. 06:43
 3/15 anonim ***** válasza:

@06:43

Nem tudom melyik sorsjeggyel, de pár éve egyik ismerősöm apukája lekapart egy 5 millióst.

2019. júl. 2. 08:38
 4/15 anonim válasza:
27%

#1-es vagyok.

Köszi a grat.

Volt egy másik esetem. Lottozoban állok sorban és már én következzen volna mikor egy nő megkért arra hogy van egy kis black Jack kaparosa és megengedték hogy bevaltsa, mert le kesi a buszt. Mondtam hogy persze, közben én kinéztem egy Boldog Karácsonyt! Kaparosat ami 2000 Ft és már nyúltam érte mikor a nő el vette pont azt. Míg én egy másikat választottam az helyett. Közben csak a négy db számot kaparta ki és vissza adta a pénztáros nőnek hogy nézze már meg hogy nyert-e! Villogott a gép, azt írta ki hogy nagy nyeremény. Főnyereményt ki húzta (előlem) 75.000.000 Ft

2eve karácsony előtt volt 1 héttel. Ezért legyek udvarias 😁. És a nő még meg sem köszönte hogy elém engedtem. Ennyire sietett a buszhoz! Megjegyeztem neki!

2019. júl. 2. 08:47
 5/15 A kérdező kommentje:
#3 :jó ilyen sok van... haveromék, meg Pista falun a kocsmában kapart és 10 milla, de én konkrétat szeretnék, aki saját maga kapart nagy összeget! Hallani már én is hallottam, mindig van valaki, akinek az ismerőse... Tudod! :D
2019. júl. 2. 09:27
 6/15 A kérdező kommentje:

#4:

Most ez komoly vagy mese, gyanús nekem a %-od! :D

Ha igen ott kaptam volna szívrohamot... Leginkább az idegtől.

2019. júl. 2. 09:32
 7/15 anonim válasza:
29%
Ez komoly. Ráadásul a pénztárban lévő hölgy arcát is kellett volna látni, mi sem rajta volt. De az enyémet is, mivel úgy erzem az az összeg engem illetett volna meg. Miért írtam volna ha nem igaz? Százalékról annyit, nem rég regeltem.
2019. júl. 2. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
Itt a százalék semmit sem ér! A sok nyomi össze-vissza nyomja a likeokat dislikeokat, sokan meg sem köszönik a jó választ csak lépnek! Ez az oldal már rég nem a százalékokról szól, hanem a trollkodásról.
2019. júl. 2. 11:17
 9/15 A kérdező kommentje:

#7 : Különben erről, amit írtál eszembe jutott, hogy anno tudod 200Ft volt a kis BJ és gyakran öszzeragadtak (alakra is kisebb volt) ilyenkor ha valaki véletlenül kettőt húzott egy helyett 90%-ban vissza is adta másikat kivéve engem, aki bár nem babonás, de mindig az volt bennem tuti a nyerőt adnám vissza és mondtam maradjon.

Na, igy járt előttem egy hatvanas nő is, de ő nem kérte mondtam mosolyogva az ott dolgozónak ne tegye vissza a "pakliba" majd én lekaparom, mert nincsenek véletlenek csak ki lett húzva és 10ezer volt! Nem egy hatalmas nyeremény bár tekintve 200-ból lett örültem, de itt a lényeg inkább az volt nem is akartam venni, aztán hopp a néni. :D

Különben mindig megérzésre veszek és csak egyet, néha csak pislogok amikor előttem tizesével viszik (aztán leginkább nem nyernek, ahogy a környezetemben hallom).

Mázli kérdése ez leginkább.

2019. júl. 2. 15:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem 4ezer, de én inkább a nagy Black Jacket szoktam venni azon általában pár ezret, kimagasló nyereményem még nem volt sajnos.
2019. júl. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!