Ha a Suoer mario maker 2 kijött volba pc-re milyen gép kellene rá?
Nem ismerem a "volba pc"-t, de ha kijött volna rá a Suoer mario, akkor biztos a gépigénye elég lett volna rá. A konzolokra úgy írják a játékokat, hogy az adott generáción gond nélkül fussanak.
Csak azt kell figyelni, hogy ha volba pc-d van, akkor a játék is legyen volba pc kompatibilis.
Gondolom emulátorral szerettél volna játszani, és érdekelt, hogy ennek milyen a gépigénye.
Én nem fogok tudni neked ebben sokat segíteni, de talán többet, mint az előzök.
Nekem azt mondták, hogy nintendo 64-ig kis gépigény kell az ilyen emulátoroknak. (értsd úgy, hogy egészen 64-ig pendrive-ról is elfut a cucc.)
Onnantól fölfele (tehát az újabb konzoloknál), már állítólag komolyabb gépigény kell.Gondolom a WII-re talán még kevésbe, aztán a WII U-ra jobban, és hát a Switch-hez meg nem tudom,hogy pontosan milyen gép kell, de biztos, hogy erős, hogy mindent megfelelően futasson.
Remélem valamennyire hasznos volt számodra ez a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!