Hogyan lehet magyarítást telepíteni a hellblade senua's sacrificehoz?
A windows storeból töltöttem le a game pass-al de mikor felakarom telepíteni a magyarítást nem tudod hol a mappa ahova telepíteni kellene.
Vagy is tudom hol van a játék könyvtára
D:/Windowsapps/ de ott hiába választom ki azt írja nem lehet telepíteni mert nem jó hely van megadva.
Valaki segítene?
Próbáld meg telepíteni oda, ahová a telepítő akarja. Ott létre fogja hozni a fájlokat, azokat onnan kivágod és felülírod a valódi játékmappa fájljaival.
A magyarítás telepítő semmi mást nem csinál, csak a kézi másolás-felülírást automatizálja arra a mappára amit a felhasználók 99%-a használ alapértelmezettként. Ha ez nálad eltér és a telepítő nem képes a célmappától eltérő helyre kicsomagolni, akkor te kézzel elvégzed a felülírási fázist.
Annyi nyűgöd lehet vele, hogy ha nem működik, akkor a játékot kell újratelepíteni és nem csak a magyarítást eltávolítani, mivel a telepítő nem tud biztonsági mentést csinálni a felülírandó fájlokról (ha csak így lehet magyarítani).
Az a baj nincs telepítő és nem lehet kiválasztani hogy akarok felrakni. Csak azt lehet kiválasztani hogy melyik meghajtóra töltse le és ennyi.
Abból áll a letöltés/telepítés hogy a storeba rámegyek hogy "letöltés" és annyi, minden mást megcsinál a gép tehát nem adhatom meg a helyet hogy hova telepítse.
de ez az hogy nem engedi
Mind1 hova akaom rakni azt írja válasszam ki a játék főkönyvtárát
Igen már megettem,talán tud segíteni.
Ha nem jöhet a "virágbolti" verzió mert azzal azt mondták működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!