Miért ilyen unfair a Fifa19 UT?
Figyelt kérdés
Most van egy olyan weekly objective, hogyha nyersz 4t olyan csapattal ahol a 11bol 9 játékosnak te vagy az első tulaja kapsz egy packet.En nem vagyok egy nagy Fifa ultimate teames=nincsen sok jó jatekosom így nem tudtam egy erős csapatot össze rakni... de nagyon idegesítő az, hogy en 81es ratinges csapattal 95s ellenfeleket kapok.... Miért van ez?2019. jún. 27. 16:04
1/2 anonim válasza:
hogy játssz minél többet és vásárolj minél többet. Régen az ARCADE-okban a játékgépeket is úgy állították be, hogy a legnehezebb szinten fussanak, hogy dobáljuk bele a 10-eseket... ez ugyanaz!
2/2 anonim válasza:
Nem unfair, a rangtól függ. Ha ő Rank 1-es és azonos rangban vagytok, akkor bedobhatja, nem a matchmaking a baj. Nem nehéz megverni őket, tavaly meg idén is tapasztaltam hogy az enyémnél sokkal drágább csapatokat is megaláztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!