EagleEyeJohnny kérdése:
Witcher 3-ba nem jelöli a map az aktív küldetést?
Figyelt kérdés
Próbáltam a beállításokba keresni vagy a térképen a szűrőket állítani de sehogyse sikerül. Ha odamegyek, ahol lenne az NPC- akkor meg le se spawnol. Ez a játékba a vége felé fordult elő. Egy küldetés se jelennik meg csak a HUB-ba kiírja a nevét. Előre is köszönöm a válaszokat.2019. jún. 26. 14:40
11/13 A kérdező kommentje:
Üdvözletem újra. Megoldottam a problémámat. Az volt a hiba, hogy szerintem a mentéseim kicsit sérültek voltak (vagy az is lehet, hogy csak bug). Ez annak köszönhető, hogy valamiért a áram nálunk folyamatosan elmegy (persze az egész környéken (habár nem az egész házba csak adott helyeken)). Nem csináltam meg azokat a küldiket (vagyis nem kértem segítséget), hanem továbhaladtam és inkább azonnal elmentem ciriért. Így sajna 2 küldim sikertelen volt. Még annyit megkérdeznék, hogy szerinted beadna-e ps4-en egy olyan trófát, hogy vidd ki a játékot a legnehezebb fokozatok, úgy, hogy az utolsó boss-nál a nehézségi szintet akkor állítom át( persze alapból se a legkönnyebben játszok, csak ez nekem kicsit nagy kihívást jelent. Persze ha nem adja be akkor legközelebb úgy viszem ki a játékot. Egyébként köszönöm a segítséget. Erőt, egészséget.
2019. jún. 28. 14:56
12/13 anonim válasza:
Nem fogja beadni sajnos, én is próbálkoztam volna de jött egy figyelmeztető ablak, hogyha átállítom a nehézséget nem fogom megkapni a teljesítményt.
13/13 hájaaa válasza:
Ugyanez a problémám! Van valami megoldás rá? Vagy mi lehet a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!