Fortnitba nagyon lassú vagyok tudok valamit kezdeni vele? Írom a lényeget.
Szia.
Kiégett 22 éves volt Fortnite játékos vagyok. A játékot már Április óta nem űzöm, viszont s4 óta aktívan játszottam eddig. Ez idő alatt sikerült összeszednem 403 wint (90%-a solo, mivel solo player voltam). A kérdésben nem utalsz arra, hogy miben vagy lassú ezért konkrétan nem is tudok segíteni, viszont ha leírod a válaszom biztos az lenne mint a legtöbb embernek, hogy GYAKOROLJ. Valakinek kevesebb tehetsége, van akinek több tehetsége van a játékhoz. Nem elég az, hogy spammeled a meccseket hanem AKARNOD kell fejlődni. Nézz streamereket, vagy akár ha megöl téged valaki akinek több killje van nyugodtan szánd rá az időt, hogy őt nézed hisz sokat meg lehet tanulni másoktól. Én a 403 winemet úgy szedtem össze, hogy az első hónapban amikor elkezdtem a játékot s4-ben szanaszét szopattak a jobb játékosok. S5-re már 100+ winnel büszkélkedhetettem és így tovább. Persze voltak kihagyásaim de nagyon sok energiát öltem bele és nem bánom. Talán egyszer visszatérek.
Hogy a történetembe ne tudjon senki beleállni, hogy kamu:
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!