Melyik az erősebb konzol? Nintendo Wii U vagy Nintendo Switch?
a switch egyértelműen, hogy dokkolva jobb lenne, abban nem vagyok biztos, mivel a dokkoló semmi más mint egy töltő + egy HDMI kivezetés, nincs benne extra processzor, memória, meg semmi egyéb (persze lehet, hogy állandó töltés mellett energiasémát vált és jobban pörög, mint a windows, ezt nem tudom).
Wii U-ra már nem is jön ki nagyon játék, inkább a switchet nyomják, az idei (2019) évre pl bejelentettek 2 új switchet, egy combosabbat a jobb grafikára (komolyabb cpu, több ram) meg egy lite-ot (ami így is kicsivel többet tud majd, mint az eredeti).
Ha esetleg vásárlásban gondolkozol és nem sürgős, ősz/tél időszakot megéri megvárni, mit fog hozni az új generáció. Ha sürgős, használtan már 90e körül kapni kiegészítőkkel (általában 128 gb-os ssd kártyát, pár játékot adnak mellé), de újként se annyira vészes, de ha tényleg jön az új generáció, akkor annyit szerintem érdemes várni.
"a switch egyértelműen, hogy dokkolva jobb lenne, abban nem vagyok biztos, mivel a dokkoló semmi más mint egy töltő + egy HDMI kivezetés, nincs benne extra processzor, memória, meg semmi egyéb (persze lehet, hogy állandó töltés mellett energiasémát vált és jobban pörög, mint a windows, ezt nem tudom)."
Ezt a bekezdést megspórolhattad volna egy 10 másodperces guglizással. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!