Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 2 - ben kéne segítség...

The Sims 2 - ben kéne segítség gyorsan (? bővebben lent)

Figyelt kérdés

nah... a The Sims 2 -ben a 8 a maximum személy 1 családban és azt vki nem tud vmi kódot/hacket vagy vmit, amivel meg lehetne növelni a maximum családtag limitet?

A neten találtam 1 programot, amivel állítólag ezt meg lehet csinálni : INSimenator, de nemtudom, hogy kell használni légyszike aki tud az segítene?

Előre is köszönöm ^^

2010. júl. 9. 10:39
 1/3 anonim válasza:
én ilyet nem tudok, viszont olyan van, hogy épületek max. emelet számát lehet növelni, és ez egy kód, ott úgy van, hogy van 1 fix kód és bele kell írni, hogy hány emeletet akarsz és akkor az lessz a max. pl.: xxxxxxxxxxxx14xxx : és akkor 14 lessz a max, de magát a kódot már elfelejtettem azért írtam x-eket.Úgyhogy lehet, hogy a te problémádra is lesz ilyenféle megooldás, de én nem tudok róla.
2010. júl. 9. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már megvan a 8 családtag az Insimenátorral teherbe ejted az egyik simed, és lesz egy 9. ember is a házban. Akár 10. is. Viszont a Sims2-ben a családtagok általában függőlegesen helyezkednek el, és a 9. családtag esetében már a legfelső ember fejét félig levágja a program (mivel az oszlop egy egységnyivel nő. Ha tovább növeled a családtagok számát akár el is tűnhetnek a simek "karakterképei" amire kattintva tudnád irányíthatóságra rakni őket. Nálam két bővítmény van fenn, ott már a két fő családtag az eredeti oszlop mellett van, nem próbálkoztam családnöveléssel, hogy megnézzem mi sül ki belőle.

Insimenátorról: letöltöd, kicsomagolod a Dokumentumok/EA games/Sims2/Downloads mappába. A műszaki cikkeken belől a "végtelen jel" alatt találod. Ha van kiegészítő játékod az alaphoz letiltja a bővítményeket, engedélyezned kell, majd újraindítani a játékot, hogy a változásokat elmentse.

Remélem segítettem.

2010. júl. 9. 11:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, főleg az utolsó válaszolónak és még anyit szeretnék h akk csak az alapjátékon műxik vagy bereakhatom ugyanigy a bővitésbe is?

(nemsokat értek a számitógépekhez)

2010. júl. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!