Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mivel játszak pc-n? (lány vagyok)

Mivel játszak pc-n? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy van sok ilyen kérdés,de a rájuk érkezett válaszok sem voltak számomra kielégítőek és az a helyzet, hogy nagyon unalmas a nyáriszünet. :)

Ezeket próbáltam már és nem tetszett/meguntam: Minecraft,MMC,Fortnite,CS:Go global offensive(boccs,ha rosszul írtam),GTA V,Sims 3,Sims 4,LoL,Warcraft ezek jutottak jelenleg eszembe. Igaziból akármennyire próbálkozom az ölős/lövöldözős játékokban nem vagyok jó,de ha tudtok jót,kipróbálom.. Jöhet egy vagy többjátékos játék is. Olyanra gondolok,amit le kell tölteni és nem farmos meg ilyenek. :D A gépemen kb bármi elfut(ha így kell mondani),szóval amiatt nem kell aggódni. Tudom,hogy hosszú lett,bocsi ezért is és a helyesírási hibákért is,ha vannak. Előre köszi nagyon a válaszokat. ^^

2019. jún. 22. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

A letöltés illegális! Hacsak nem megfelelő oldalon vásárolod meg és úgy töltöd le!

A legjobb játékok amúgy, amik lekötik az embert, az a Monty on the Run, Ghosts and Goblins, Blood, Hexen, Heretic, GP legends, Dogfight, Cool Spot, Arcade Volleyball,

2019. jún. 23. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:

"Monty on the Run, Ghosts and Goblins, Blood, Hexen, Heretic, GP legends, Dogfight, Cool Spot, Arcade Volleyball,"

Ezek a játékok már a maguk idejében sem voltak a kategóriájuk legjobbjai, egy mai fiatal meg egy pillantásnál többet nem fog pazarolni rájuk. Nem tudom miért erőlteted őket.

2019. jún. 23. 12:51
 13/15 anonim válasza:
Dark souls egy jó választás, nem lövöldözős
2019. jún. 24. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
12-es! Ne hülyéskedj már! Maga idejében a Blood mindent vitt! Nem beszélge a Ghosts and Goblins-ről! az egyik legtöbbet eladott játék!
2019. jún. 24. 11:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! 💙
2019. jún. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!