Mivel játszak pc-n? (lány vagyok)
Tudom,hogy van sok ilyen kérdés,de a rájuk érkezett válaszok sem voltak számomra kielégítőek és az a helyzet, hogy nagyon unalmas a nyáriszünet. :)
Ezeket próbáltam már és nem tetszett/meguntam: Minecraft,MMC,Fortnite,CS:Go global offensive(boccs,ha rosszul írtam),GTA V,Sims 3,Sims 4,LoL,Warcraft ezek jutottak jelenleg eszembe. Igaziból akármennyire próbálkozom az ölős/lövöldözős játékokban nem vagyok jó,de ha tudtok jót,kipróbálom.. Jöhet egy vagy többjátékos játék is. Olyanra gondolok,amit le kell tölteni és nem farmos meg ilyenek. :D A gépemen kb bármi elfut(ha így kell mondani),szóval amiatt nem kell aggódni. Tudom,hogy hosszú lett,bocsi ezért is és a helyesírási hibákért is,ha vannak. Előre köszi nagyon a válaszokat. ^^
A letöltés illegális! Hacsak nem megfelelő oldalon vásárolod meg és úgy töltöd le!
A legjobb játékok amúgy, amik lekötik az embert, az a Monty on the Run, Ghosts and Goblins, Blood, Hexen, Heretic, GP legends, Dogfight, Cool Spot, Arcade Volleyball,
"Monty on the Run, Ghosts and Goblins, Blood, Hexen, Heretic, GP legends, Dogfight, Cool Spot, Arcade Volleyball,"
Ezek a játékok már a maguk idejében sem voltak a kategóriájuk legjobbjai, egy mai fiatal meg egy pillantásnál többet nem fog pazarolni rájuk. Nem tudom miért erőlteted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!