Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetne ezt a Sims 4...

Hogyan lehetne ezt a Sims 4 letöltésénél megoldani? (több lent)

Figyelt kérdés

Szóval én megvásárolt kb. egy éve a Sims 4 játékot,tök jól ment meg minden,de csináltam egy másik fiókot és annál már nem tudom használni a kódot amit kaptam. Az lenne a kérdésem,hogy nem lehetne-e valahogyan megoldani azt,hogy ne kelljen újra megvenem a játékot és tudjam ugyan azt a kódot használni?A válaszokat előre is köszönöm.

Ui.:A fogalmazásért meg a helyesírási hibákért elnézést kérek.

2019. jún. 20. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
A kód a fiókhoz kötődött, használd azt a fiókot amihez kötötted.
2019. jún. 20. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy már elfelejtettem a jelszavát a régi fiókomnak.
2019. jún. 20. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a régi fiókod email címére még emlékszel akkor kérhetsz "jelszó emlékeztetőt" a rendszertől és ekkor elküld 1 új jelszót az email címedre(ezt meg tudod változtatni majd belépés után). Viszont ha még az email címére sem emlékszel a korábbi fióknak akkor sajnos veszett fejsze nyele. Akkor újra meg kell venned sajnos.
2019. jún. 20. 13:27
 4/4 anonim válasza:
Egy kódot csak egy fiókhoz használhatsz. Vagy meg veszed online, vagy újra megveszef a cd-t. Szopacs
2019. júl. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!