Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van rá mód hogy egy újabb...

Van rá mód hogy egy újabb verzióban lévő minecraft mapet elindítsak egy régebbi verzióval anélkül hogy crashelne a játék?

Figyelt kérdés
Volt egy creative modban levő mapem amit 1.2.2-ben játszottam a world edit moddal. Ezt a mapet elindítottam 1.4.2 ben is mert azt hittem egy redstone rendszer outdated és emiatt nem működött(nem ez volt a probléma, de azt már megoldottam). Viszont így a világ átkonvertálódott 1.4.2-be és crashel a játék ha megpróbálom régebbi verzióval elindítani a pályát. Nagyon kéne hogy meg tudjam nyitni world edites verzióval mert lenne egy laza 300K block amit nem akarok kézzel kiütni. A válaszokat előrr is köszi.

2019. jún. 18. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem használod a map helyett a térkép kifejezést, a crash helyett meg az összeomlikot? De most komolyan kérdezem!
2019. jún. 18. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van az adott pályán olyan objektum,amely az újabb verzióval raktak be akkor esélytelen.
2019. jún. 18. 11:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi amit leraktam volna az új verzióból a világba.
2019. jún. 19. 00:26
 4/4 he84 ***** válasza:
Elvileg nem lehetséges crash nélkül, hanem csakis régebbiből újabb verzióba lehet gond nélkül.
2019. jún. 25. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!