Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Spore - Milyen leszek űrfázisban?

Spore - Milyen leszek űrfázisban?

Figyelt kérdés

Üdv!

Aki játszik a Spore nevezetű játékkal, annak biztosan feltünt már, hogy számít az úrfázisban az, hogy egy bizonyos fázist hogyan fejezel be.

Pl: Ha mondjuk két fázisban zöld és két fázisban piros lettél, akkor űrfázisban lila leszel, azaz tudós.

Valaki letudná nekem írni ezeket? Van vlmi ilyesmi oldal, ahol ezeket leírták? Tudom-tudom, rengeteg kombináció van, senki sem fogja a kedvemért csak úgy az összes lehetséges megoldást végigpróbálni, de csak van vlmi oldal, ahol ezeket leírják, akár az EA oldalán valahol.

Egyébként itt vannak a lehetőségek:

Zöld - Z

Piros - P

Kék - K

ZZZZ

ZZZP

ZZPP

ZPPP

ZZZK

ZZKK

ZKKK

PPPP

PPPK

PPKK

PKKK

Ha minden igaz, ez az összes lehetséges megoldás.

Ugyebár az mindegy, hogy milyen sorrendben teljesíted, csak az a lényeg, hogy melyikből mennyit.

Előre is köszönöm a SEGÍTŐKÉSZ válaszokat!

2019. jún. 17. 14:37
 1/1 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális, megtaláltam mindet
2019. jún. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!