A Ubisoft miért csinálja ezt? Hogy megengedett ez egyáltalán?
https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc
Nekem a Crew 2 van meg tőlük,az is brutál volt bemutatáskor,aztán úgy néznek ki az épületek textúrái mintha még be se töltöttek volna.
Jó az neked.
Megveszed?
Meg.
Akkor?
Bírom mikor valaki nem veszi észre, hogy full hülyének nézik :D
Az Ubisoft kb ezt csinálja már vagy 15 éve, de nem baj:D
A trailer mindig több és jobb, mint a végleges tartalom. Nem csak játékoknál van így, filmeknél és sorozatoknál is (Trónok harca premierjét Sean Bean-nel promózták plakáton, hogy húzónév legyen, aztán Ned Stark nem futott be nagy karriert a sorozatban), de más szórakoztató technikai cikknél is, például a telefonok fényképeiről készült bemutatót sokszor nem is a telefonnal fényképezik.
A reklám csak hype-ot generál, hogy várják és vegyék a terméket. Másrészt az, hogy csinálnak egy 2 perces, digitális utómunkával felturbózott videót egy félkész játékról, annak tartalma is kinézete még jelentősen változhat a megjelenésig.
És még meg is magyarázzák.
Érdekes, a GTA játékoknál nincs ilyen.
Milyen fura, igaz?
Amúgy a Crew 2-t csak azért vettem meg,mert ősszel fél áron volt,annyit megér. Amúgy egy rohadtul félkész játék,a potenciál sincs kihasználva benne.
De én undormánynak tartom,hogy csili-vili grafikákkal etetnek mindenkit,aztán közel se olyan lesz..
Akkor már ennyi erővel nyugodtan kidobhatnák úgy is a játékokat,még ha a gépigény nagyobb is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!