Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért hiszik sokan, hogy a...

Miért hiszik sokan, hogy a Marvel's Avengers: A-day grafikája még javulni fog?

Figyelt kérdés

Ez nagyon elterjedt komment, mind a magyar, mind a külföldi youtubeon... Ledig egy év múlva megjelenés.

Egy játékot 6-7-8 évig is fejlesztenek, hogyha egy újdonság.

Ha ez a néhányperces trailer ilyen, akkor a végleges játékban sem lesz jobb a grafika.

Film trailereknél is mindíg látom a védelmező kommenteket, ha van egy sz.r CGI elem, hogy "majd a végleges filmben nem így fog kinézni"... Persze, mert ha egy 2-3 perces trailerben azt a 1-2 másodperc CGI-t nem tudták normálisan megcsinálni, amit mutatnak, akkor reális, hogy majd a néhány hónap múlva érkező filmben teljesen jól fog kinézni, ahol sokkal többet is látszik...

De talasztalataim szerint még nem is volt ilyen, hogy valami a trailerhez képest ténylegesen jobban nézett ki, se film, sem játék esetében...

Mégis mindenki ezt a szöveget nyimja, hogy "ez csak egy trailer, ebből ne következtess semmire"...

2019. jún. 11. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebből eddig nem csak egy CGI trailert mutattak?
2019. jún. 12. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Vannak benne gameplay részletek is...
2019. jún. 12. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Amik egyébként simán néznek ki úgy, ha nem jobban, mint az Insomniac Games Spider-man játéka. Érdekes azt nem fikázta senki. Sok agyament csak azért szidja minden oldalról a játékot ahonnan tudja, mert nem azok az agyonhypeolt Hollywoodi sztárocskák szerepelnek benne, mint akik a filmekben.
2019. jún. 12. 15:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Ember, neked szemüveg kéne...
2019. jún. 12. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem kéne szemüveg? Azért mert én nem fikázok látatlanba dolgokat? Pont, hogy a divat haterek vannak sokkal többen, az emberek 90%-a vakon fikáz mindent, csak sajnos te ezt nem veszed észre, mert te is az ő táborukat erősíted. Konkrétan semmit nem láttunk a játékból, amit meg igen, az igenis megállja a helyét és jól néz ki. Képregény adaptációról beszélünk. Nem az agyonhypeolt csilli-villi mozifilm alapján csinálták. Nem kell fotorealisztikusnak lennie.

Egyébként meg hiába keversz itt, igenis az alatt az 1 év alatt dolgozhatnak rajta nem is keveset. Legyen szó játékról, filmről vagy bármiről, a kiadott előzetesek soha nem a végleges verzióból származnak, nem hiába van olyan, hogy az előzetesben látott jelenetek nagy része a kész termékben nincs jelen. Attól, hogy te nem veszed észre a változást, még nem jelenti, hogy nem történt meg.

2019. jún. 12. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy mi van, kérdező? Ha egyszer egy még nem végleges filmből/játékból vágják össze a trailert, akkor hogyne változhatna bármi a végleges változatra?
2019. jún. 12. 16:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Én a filmeket nem is láttam, csak az első vasembert, meg a Doctor Stranget...

Nem az vele a bajom, hogy nem filmes...

Az vele a bajom, hogy olyan a grafikája mint a 2011-es Arkham Citynek.

Hogy változtatnának rajta 1 év alatt, hogyha 6+ év alatt ezt hozták össze?

Mondj nekem légyszíves olyan játékot aminek a grafikája javult az előzeteshez képest, úgy hogy nem még 3-5 évvel tolták el a megjelenést!

2019. jún. 12. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a Foundation enginet használták, vagy mit?
2019. jún. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!