Melyik Diablo 3 kiadas erne meg most megvenni?
Kiprobaltam a blizzardnal a trialt, megfogott. Ott a reaper of soul kiadas volt. Fogalmam sincs mi a kiadasok kozott a kulonbseg. Ezert is erdekelne hogy szerintetek melyik erne meg.
Ami mondjuk tartalmaz mindent ami kijott a diablo 3-hoz.
az alap diablo 3-ban csak sztori mód van, kisebb max szint, az első kieg (reaper of souls) hozza be azt, amiért érdemes megvenni, slotba való kövek, nagyobb szint, napi küldik, csak simán lemehetsz a mapra gyilkolni, riftek stb.
A játék meg amúgy is a max szint után kezdődik, amikor kapod az elkölthető pontokat (max szint után is kapsz exp-et, cask egy bizonyos exp után nem szintet lépsz, hanem kapsz 1 elkölthető pontot, a komoly játékosoknak 2-3 ezer pontjuk simán van és kell is, mert vannak durva helyek).
Értem!
Köszönöm a gyor választ!
Akkor a Reaper of Soul-ot fogom választani.
Számíts arra hogy hard szinten végig fogod rohanni a pályákat! Szép jó élvezetes játék de valahogy számomra gyorsan lemerült!
Diablo 2 játékot évekig nyúztam nem tudom hogy miért!
Talán mert abban volt kihívás itt a tournament 10 alatt semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!