1060 6gb megéri mai játékokhoz?
Figyelt kérdés
Olyan címeket szeretnék rajta játszani,mint a ghost recon wildlands,rainbow six siege,division(stabilan futva) illetve biztosra szeretnék menni,hogy az októberi breakpoint és új cod biztosan elfut,mert a 1050ti már nem 100%-os megbízhatóság.2019. jún. 8. 14:14
1/3 anonim válasza:
Meg hát,persze jó proci se árt.
Én is ezt a kártyát tartottam a legjobb vételnek,stabil 50-60 fps-el elvisz minden játékot.
Lett volna lehetőségem használtam 1070-et venni,ami már a nagyon brutál kateg de hát a monitorom csak 60fps-re képes szóval fölösleges lett volna :-D
2/3 anonim válasza:
Jelenleg középkategóriában a legjobb.
3/3 anonim válasza:
Nekem egy GTX 1060 GAMING X 6G van az én igényeinek spec tökéletesen megfelel. 16 Gb rammal és egy i5-7640X-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!