Miért kezdhetett el akadozni a Crew 2?
Figyelt kérdés
Azért meg kell hagyni,hogy nincs olyan jó gépem az új játékokhoz,i5 750,GTX 960 és 8GB ram. De eddig teljesen elviselhető volt,nem volt annyi és olyan mértékű fps drop ami zavarta volna az élményt. 40 fps-re volt lelockolva,most pedig még 30-on is akkorákat szaggat,hogy attól hibázok verseny közben,fél percenkén van vagy 3 ilyen. Ma délelőtt is játszottam vele,semmi baj,aztán most délután megint és akkor már ilyen volt.
Az összes grafikai beállítást alacsonyra vettem,ez se használt. Arra gondoltam,hogy valami steam frissítésnek nem-e lehet köze hozzá vagy nem tudom..
2019. jún. 6. 19:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!