Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Paladinsban kaptam 3500 VIP...

Paladinsban kaptam 3500 VIP fans-t, ez mire jó?

Figyelt kérdés
Cassie-ként, 1 millió sebzésért adták, de nem tudtam ládát stb venni belőle, tehát mire is lehet használni ezt?

2019. jún. 4. 14:50
 1/2 anonim válasza:
Ezzel különféle tárgyakat tudsz vásárolni. Menj a Street Style eventhez, ott fölül meg tudod nézni, hogy mit.
2019. jún. 18. 21:51
 2/2 A kérdező kommentje:
ok, megnéztem, de nem tudtam elkölteni sehol, 4 fül van, abbol az egyik overview, az semmi csak szöveg, van az ahol a skineket lehet megvenni, van egy még ami a queste-ket írja hogy mit kell csinálni, a 4.nél már lehet van valami mert itt sok ikon meg töltőképernyő van egymás után, de itt se tudok semmire rámenni, az első ikonra azt írja megvan, pedig először vagyok ezen a felületen. Most akk automatikusan elköltötte a vip fans pontokat?
2019. jún. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!