Mi a legolcsóbb módja a WoW játszásának számomra?
Meg kell venni kompletten az összes verziót, vagy valami más alternatíva van rá?
Egy Battle chest et használtam és gondolkodok hogyan lehet a leggazdaságosabban megoldani.
Válaszokat előre is köszi.
Jelenleg úgy működik, hogy az alap játék ingyenes (tehát a játékot nem kell megvenned), viszont havidíjat kell fizetni. Ezzel az utolsó előtti kiegészítőig mindent csinálhatsz, elmehetsz a területekre, stb.
Ez általában hátrányokkal jár, mivel minden kiegnél megemelik a maximum szintet, de mivel neked csak az utolsó előtti kiegészítő van meg az előfizetéssel, így jelenleg 120 helyett csak 110-ig fejlődhetsz, nem mehetsz a legújabb instákba, stb.
Szerintem az elején érdemes kipróbálni az ingyenes részét (ez 20-as szintig megy, addig tudsz fejlődni), ha tetszik, akkor 1 hónapra előfizetni rá és ha tényleg nagyon tetszik, csak akkor megvenni az utolsó kieget.
Én is gondolkodok a megvételén!
Melyik szerveren játszanak leginkább magyarok és most nem sértegetni szeretnék senkit de nem a tízen éves vér Pistikékre gondolok akik kiakadnak azon ha este 11-kor nem megyek raidelni mert másnap nekem dolgoznom kell! Hanem az idősebbekre 20+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!